Nyhed

Tusinder vil overvære Kirkens 183. halvårlige generalkonference

Flere end 100.000 medlemmer af Kirken, venner og inviterede gæster forventes at overvære den 183. halvårlige generalkonference i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige lørdag og søndag den 5-6. oktober.

Flere end 100.000 medlemmer af Kirken, venner og inviterede gæster forventes at overvære den 183. halvårlige generalkonference i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Flere millioner andre vil se eller lytte til konferencen over TV, radio, sattelit og internetudsendelse. Der vil blive afholdt fem møder i løbet af lørdag og søndag den 5 -6. oktober i konferencecentret i Salt Lake City.

(Se generalkonferencen live.)

Informationen vedrørende udsendelser af lyd og video over internettet kan findes på conference.lds.org. Der findes et detaljeret skema over udsendelser på www.bonneville.info. Der er også udsendelser og yderligere information på www.byutv.org.

Som en del af en fortsat indsats for at gøre generalkonferencens møder mere tilgængelige for medlemmer på verdensplan vil præstedømmemødet for første gang blive vist direkte over flere kanaler, bl.a. LDS.org, Mormon Channel og BYUtv.

Konferencen vil blive dækket i løbet af weekenden på SDH Nyheder. Der vil også blive udgivet yderligere information her på websitets blog. Journalister, bloggere og andre kan få fat i materiale på disse sider eller på engelsk på Facebook, Twitter, Google+ eller over e-mail.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.