Nyheder

Frivillig hjælper: Små ting gør en forskel

Sidste dages hellige ledere skal tale ved konference i Vatikanet

Hjemvendte missionærer og deres vedvarende kærlighed til deres europæiske missionslande

Sidste dages hellige bekendtgør ændringer i den europæiske ledelse

Med virkning fra 1. august 2021 vil ældste Massimo De Feo begynde sit virke som den nye præsident for Det Europæiske Område i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Indtil da vil han fortsætte sin opgave som førsterådgiver. Den 60-årige italiener gik på pension efter en karriere i det offentlige, da han begyndte sit fuldtidsvirke...

20 nye templer og et nyt hovedpræsidentskab for Primary bekendtgjort ved aprilkonferencen 2021

Aprilkonferencen 2021 i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige blev afholdt lørdag den 3. april og søndag den 4. april 2021 i Konferencecentret i Salt Lake City i Utah i USA. Der blev bekendtgjort nye generalautoriteter, opretholdt et nyt hovedpræsidentskab for Primary og bekendtgjort opførelsen af 20 nye templer.

Verdens rapport for Jesu Kristi Kirke sf Sidste Dages Hellige

Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, fortæller her om deres arbejde det sidste år rundt omkring i verden, World report,  findes desværre kun på engelsk. 

Fejr påske i Europa ved at synge »Messias« med The Tabernacle Choir

Messias er en af de bedst kendte, mest elskede og mest fremførte korværker blandt al musik i den vestlige verden. Dette oratorium, der er komponeret af Georg Frideric Händel i 1742 på bare 24 dage med en tekst fra skriften og samlet af Charles Jennens, genfortæller historien om Kristi liv i tre afsnit fra hans fødsel til hans...

Det Første Præsidentskabs påskebudskab – 2021

Generalkonference giver europæiske medlemmer og venner vejledning og håb

To gange om året samles medlemmer og venner af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige for at høre taler med inspiration og vejledning fra en nutidig profet og andre kirkeledere ved en generalkonference.

Kirken udvider lederskabsroller for kvinder i Europa

Kirken udvider lederskabsroller for kvinder i Europa