Nyheder

Budskab til Europas ledere, indbyggere og mennesker med hjertet på rette sted

Vi oplever udfordrende tider. Pandemien COVID-19 har forstyrret vores personlige, familiemæssige, arbejdsmæssige og kirkelige rutiner. Tusinder af mennesker har mistet livet, og vi føler med og beder for de familier, som er blevet ramt.

Profeten inviterer alle til at faste og bede

I en videomeddelelse inviterer præsident Russell M. Nelson fra ​​Jesus Kristus Kirke af Sidste dages Hellige verden til at slutte sig til ham i faste og bøn på søndag den 29. marts 2020 om lindring fra COVID-19.

Covid-19’s påvirkning af missionærskoler

Det Første Præsidentskab og De Tolv Apostles Kvorum i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige har udsendt følgende brev onsdag den 11. marts til medlemmer af Kirken verden over. Kirkens øverste ledere bekendtgjorde en væsentlig ændring for missionærskolerne i Provo i Utah og i Preston i England.

COVID-19 Opdatering

Med omgående virkning er alle offentlige sammenkomster for medlemmer af Kirken midlertidigt suspenderet over hele verden indtil videre.

...

Vedr.: Store forsamlinger af medlemmer af Kirken

Kære brødre og søstre,

Vedr.: Aprilkonferencen 2020

Vi planlægger at afholde alle fem møder ved denne konference i Konferencecentret. Generalautoriteter, øverste ledere og deres ægtefæller, musikere, kor, teknikere og andre vil deltage som planlagt. Men selve konferencens møder bliver kun udsendt til hele verden via teknologi.

Aprilkonferencen 2020 »vil være anderledes end nogen tidligere konference«

Alle medlemmer og venner af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige inviteres til at deltage i aprilkonferencen 2020

Latter-day Saint Charities velsigner millioner i 2019

Historier om modige europæiske omvendte medtaget i bind 2 af De hellige

Det andet bind af De hellige: Historien om Jesu Kristi Kirke i de sidste dage er nu tilgængelig som gratis download i afsnittet Kirkens Historie i appen Evangelisk bibliotek. De hellige er anderledes end nogen anden officiel historie om Kirken. Hvert bind begynder med omhyggelig research og originale kilder, som derpå er vævet sammen af...

Kirken sender nødhjælp til Kina som hjælp i forbindelse med corona-virussen