Nyheder

Profeten lancerer et budskab om taknemmeligheds helbredende kraft

Se en video med et budskab om håb og heling fra profeten den 20. november.

d

Kirken bekendtgør den første sommertransmission for den opvoksende generation for unge voksne i Europa

Den første sommertransmission for »den opvoksende generation« i Europa er bekendtgjort i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Den vil blive vist på Kirkens officielle Facebook-side i hvert land den 24. juli 2020 kl. 19.00 (CEST). Temaet for transmissionen er »Gå ud og gør godt« og alle unge, fuldtidsmissionærer og unge...

Verdensberømt kor vender tilbage til København på historisk turné

København – Verdenskendt vinder af adskillige Emmy®- og Grammy®priser, The Tabernacle Choir and Orchestra at Temple Square, vil optræde i Denmark den 26. juni 2021 for første gang siden 1982.

Eliza R. Snows taler udgivet online

Overvinde medicinsk fattigdom

Undtagelser for standarder for påklædning for unge mandlige missionærer

Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige har bekendtgjort undtagelser til standarder for påklædning for unge mænd, der tjener som missionærer.

Tjene de fattige og trængende under COVID-19

Ny salme skrevet af en engelsk jazzpianist og en irsk pensionist helliger templet

En eftertænksom, let og enkel melodi. Et udgangspunkt, der følger en kurs opad. Poetisk skrevne ord til at hellige et helligt sted. »Hvor himlen møder jorden« blev skrevet af en internationalt udøvende jazzpianist og en pensioneret finansiel administrator. 

Tabernakelkoret annoncerer nye datoer for deres 2021-turne

SALT LAKE CITY — The Tabernacle Choir and Orchestra at Temple Square annoncerer flere detaljer om deres 2021-turne til syv byer i fire nordiske lande og Storbritannien. Turneen, der oprindeligt var planlagt for 2020, blev udskudt på grund af COVID-19 begrænsninger. Den udskudte turne vil finde sted over 22 dage fra torsdag...