Nyheder

RootsTech bliver gratis og virtuel i 2021

Alle er lige for Gud

Midt i de rolige, åndelige rammer i Vor Frue Kirke i København er Thorvaldsens Kristusstatue et inspirerende syn. Smukt oplyst og tilsyneladende badet i et gyldent lys står den imponerende i dette fredfyldte rum i Danmarks hovedstad.

Fire yderligere kapitler af Kirkens håndbog er tilgængelig på mange sprog

Fire yderligere kapitler og dele af et femte kapitel af Kirkens håndbog for Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige er nu tilgængelige på over 20 sprog. Dette er oversættelse af indhold, der blev udgivet på engelsk første gang i 2020.

Et sikkert åndeligt fundament i en krisetid

Personlige og offentlige ressourcer bliver strakt til det yderste i denne tid med udfordringer og krise forårsaget af den nuværende pandemi. Enkeltpersoner og familier bekymrer sig om deres kæres helbred og bliver konfronteret med betydelig økonomisk uvished. Europæiske regeringer og sundhedssystemer står over for alvorlige...

Ny inspirerende sang opfordrer alle til at »Høre ham«

Gud taler stadig i dag. Det er budskabet i en ny sang af den tyske sangskriver Daniel Kopischke og gengiver fejringen hele dette år af en himmelsk tilkendegivelse, som medlemmer af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige betragter som hellig. En musikvideo med »Hear Him!« blev for nylig lanceret på de sociale medier.

Profeten lancerer et budskab om taknemmeligheds helbredende kraft

Se en video med et budskab om håb og heling fra profeten den 20. november.

d

Kirken bekendtgør den første sommertransmission for den opvoksende generation for unge voksne i Europa

Den første sommertransmission for »den opvoksende generation« i Europa er bekendtgjort i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Den vil blive vist på Kirkens officielle Facebook-side i hvert land den 24. juli 2020 kl. 19.00 (CEST). Temaet for transmissionen er »Gå ud og gør godt« og alle unge, fuldtidsmissionærer og unge...

Verdensberømt kor vender tilbage til København på historisk turné

København – Verdenskendt vinder af adskillige Emmy®- og Grammy®priser, The Tabernacle Choir and Orchestra at Temple Square, vil optræde i Denmark den 26. juni 2021 for første gang siden 1982.

Eliza R. Snows taler udgivet online