Nyheder

Overvinde medicinsk fattigdom

Undtagelser for standarder for påklædning for unge mandlige missionærer

Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige har bekendtgjort undtagelser til standarder for påklædning for unge mænd, der tjener som missionærer.

Tjene de fattige og trængende under COVID-19

Ny salme skrevet af en engelsk jazzpianist og en irsk pensionist helliger templet

En eftertænksom, let og enkel melodi. Et udgangspunkt, der følger en kurs opad. Poetisk skrevne ord til at hellige et helligt sted. »Hvor himlen møder jorden« blev skrevet af en internationalt udøvende jazzpianist og en pensioneret finansiel administrator. 

Tabernakelkoret annoncerer nye datoer for deres 2021-turne

SALT LAKE CITY — The Tabernacle Choir and Orchestra at Temple Square annoncerer flere detaljer om deres 2021-turne til syv byer i fire nordiske lande og Storbritannien. Turneen, der oprindeligt var planlagt for 2020, blev udskudt på grund af COVID-19 begrænsninger. Den udskudte turne vil finde sted over 22 dage fra torsdag...

Oktoberkonferencen 2020 vil kun være virtuel

Det Første Præsidentskab i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige har sendt følgende brev om oktoberkonferencen 2020 til Kirkens medlemmer over alt.

...

Respekt for menneskeliv

Præsident Russell M. Nelson delte et Facebook om racisme og respekt for menneskeliv

Det Første Præsidentskab kommer med retningslinjer for en sikker tilbagevenden til kirkemøder og -aktiviteter

Det Første Præsidentskab og De Tolv Apostles Kvorum i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige har godkendt en gradvis tilbagevending til Kirkens ugentlige gudstjenester og aktiviteter. En meddelelse sendt i dag til Kirkens ledere og lokale ledere rundt om i verden siger, at dette kun kan ske, når lokale regeringers retningslinjer tillader,...

Sådan genåbner Kirken, når COVID-19-begrænsningerne lettes

Det Første Præsidentskab bekendtgør en begrænset genåbning af templer

I et brev til alle Kirkens medlemmer giver Det Første Præsidentskab i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige udtryk for deres taknemlighed for indsatsen hos alle, der har arbejdet på at håndtere den globale COVID-19-pandemi.