Pressemeddelelse

The Tabernacle Choir og Azamara® samarbejder om at støtte igangværende nødhjælpsindsats, herunder CARE og International Rescue Committee
Denne unikke mulighed vil donere 100 % af den oplyste salgspris (eksklusive gebyrer og provisioner*) fra to krydstogter i Østersøen til at hjælpe ofre for konflikter, hungersnød og sygdom

© 2022 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.

SALT LAKE CITY, UT, 2022: The Tabernacle Choir at Temple Square – det berømte frivillige kor med 360-medlemmer – og Azamara-– det førende krydstogtselskab inden for Destination Immersion® oplevelser – er gået sammen for at invitere rejsende fra hele verden med et ønske om at hjælpe ofre for konflikter, hungersnød, sygdom og andre kriser på en måde, der fremmer humanitær nødhjælp og fred. I lyset af globale humanitære kriser som konflikten i Ukraine og tørken i Afrika vil dette velgørende samarbejde donere 100 % af den oplyste salgspris (eksklusive gebyrer og provisioner*) fra to krydstogter i Østersøen til CARE, International Rescue Committee og en anden amerikansk baseret velgørenhedsorganisation for at afhjælpe lidelser rundt om i verden.

På grund af udfordringer med planlægningen på grund af pandemien var The Tabernacle Choir tvunget til at aflyse sin længe planlagte nordiske turné. Med hjælp fra Azamara har koret vendt denne aflysning til en bemærkelsesværdig mulighed for velgørenhed. Azamara vil tilbyde to krydstogter (en syv-nætters og en fem-nætters rejse, der begynder henholdsvis den 17. juni og 24. juni 2022) med besøg i havne i Sverige, Danmark, Norge, Finland og Tyskland om bord på Azamara Pursuit – det skib, som koret oprindeligt havde reserveret til at rejse med under sin turné. Alle, der bestiller et af krydstogterne, kan støtte de tre velgørende organisationers arbejde, mens de nyder de nordiske landes skønhed og rejser med Azamaras gæstfrihed. Gæsterne kan også vælge at booke begge krydstogter for i alt 12 nætter om bord på Azamara Pursuit, uden at besøge nogen havne to gange på hele Østersø-rejsen.

Hundrede procent af den oplyste salgspris (eksklusive gebyrer og provisioner*) fra bestillingerne af krydstogter vil blive fordelt ligeligt mellem tre almennyttige velgørende organisationer: CARE, en international humanitær organisation, der er dedikeret til at bekæmpe global fattigdom, opnå social retfærdighed og kæmpe for kvinders og pigers ligestilling i hele verden; International Rescue Committee, en organisation, der arbejder i mere end 40 lande og over 20 amerikanske byer for at hjælpe dem, der er ramt af konflikter og naturkatastrofer, med at overleve og komme sig, samt en anden amerikansk baseret velgørenhedsorganisation. Disse velgørenhedsorganisationer blev udvalgt på grund af deres engagement i at yde livreddende hjælp til dem, der er fordrevet af igangværende globale konflikter, samt til dem, der er ramt af fattigdom og naturkatastrofer rundt om i verden. Gæster, der bestiller disse sejladser, vil nyde Azamaras omfattende krydstogtoplevelse og samtidig bidrage til værdige globale formål.

»Vi er glade for at benytte denne lejlighed til at ære det hellige direktiv om at elske vores næste,« sagde Mike Leavitt, præsident for The Tabernacle Choir. »Vi er enormt taknemmelige for at kunne hjælpe velgørenhedsorganisationer som CARE og International Rescue Committee med at yde tiltrængt hjælp til dem, der lider verden over, og vi takker Azamara for at samarbejde med os om at skabe denne krydstogtmulighed med velgørenhed.«

Den første af de to krydstogter afgår fra Stockholm i Sverige den 17. juni 2022 på en syv nætters rejse gennem Norden med stop i Finland, Polen, Tyskland og Danmark. Gæster, der bestiller denne rejse, vil få den unikke oplevelse at tilbringe sommersolhverv til søs om bord på Azamara Pursuit. Rejsende, der er interesseret i at dykke dybere ned i norske destinationer, kan nyde en fem-nætters sejlads med afgang fra København i Danmark den 24. juni 2022, med stop i norske byer som Bergen, Stavanger og Arendal og afslutning i hovedstaden Oslo. Der er mulighed for et 12-dages krydstogt, som omfatter begge sejladser.

»Vi er stolte over at samarbejde med The Tabernacle Choir for at gøre vores del for at hjælpe nødlidende samfund verden over,« siger Carol Cabezas, direktør for Azamara. »Vi har forpligtet os til at forbinde vores gæster med mennesker og destinationer i verden, så vi forstår vigtigheden af at hjælpe flygtninge over hele verden med at få den pleje og de ressourcer, de har brug for.«

Priserne for disse velgørende sejladser begynder ved US$ 999 pr. gæst, plus skatter og afgifter. Man kan bestille på www.azamara.com/charitycruises eller ringe på 855-AZAMARA (292-6272) for at reservere.

* For hvert køb af et 7-dages, 5-dages eller kombineret 12-dages krydstogt i Østersøen på Azamara Pursuit med afrejse den 17. juni 2022 (7-dages eller 12-dages krydstogt) eller den 24. juni 2022 (5-dages krydstogt) vil Azamara donere til The Tabernacle Choir at Temple Square den oplyste salgspris minus kreditkortgebyrer på op til 3,5 % og for visse transaktioner op til 25 % i rejsebureauprovision. Skatter og havneafgifter er ikke inkluderet i den oplyste salgspris. Koret lover, giver og vil distribuere 100 % af de midler, der modtages fra Azamara, i lige store dele til CARE, International Rescue Committee og en anden amerikansk baseret velgørenhedsorganisation. Man kan få flere oplysninger om disse organisationers humanitære arbejde på følgende adresser www.care.org og www.rescue.org. The Tabernacle Choir at Temple Square er en del af The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints, en nonprofitorganisation registreret under kapitel 501(c)(3). Bookinger til disse krydstogter kan ikke købes i Alabama eller Hawaii før den 5. maj 2022.

Ingen del af salgsprisen er fradragsberettiget.

###

Om The Tabernacle Choir at Temple Square:

Det verdensberømte Tabernacle Choir at Temple Square kan høres ugentligt som en del af udsendelsen Music & the Spoken Word. Dette 30 minutter lange program er verdens ældste, uafbrudte udsendelse og bliver på nuværende tidspunkt sendt på over 2000 radio-, TV-, kabel- og satellitstationer over hele verden. Koret på 360 stemmer og det ledsagende Orchestra at Temple Square udgiver aktivt musik på deres eget pladeselskab, der har udgivet over 100 CD’er, DVD’er, bøger og andre produkter, siden 2003. Deres seneste album, Christmas Best, blev rangeret som #1 Classical Album af Billboard® Magazine ved udgivelsen. Dette er korets og orkestrets 15. album, der opnår denne anerkendelse. Koret har en ekspanderende digital strategi med en aktiv tilstedeværelse på YouTube, Facebook, Instagram, Twitter, Spotify, Apple Music, Amazon Music og Pandora.

Om Azamara:

Azamara er et førsteklasses krydstogtselskab og førende inden for Destination Immersion®-oplevelser. Med en flåde på fire skibe i intim stil, Azamara Quest®, Azamara Pursuit®, Azamara Journey®og det nyeste skib, Azamara Onward, giver krydstogtsrederiet rejsende mulighed for at nå frem til centrale havne rundt om i verden og lægge til i mindre, skjulte destinationer. Azamara har til formål at ændre måden du sejler på, ved at skabe omfattende oplevelser for gæsterne gennem længere ophold, flere overnatninger og natlige ture for at give dem en dybere og mere meningsfuld rejseoplevelse. Gæsterne kan opleve et intimt hotel til søs med inkluderende faciliteter såsom drikkepenge, udvalgte drikkevarer, kulturelle arrangementer og kan drage fordel af eksklusive loyalitetsmedlemskabsfordele gennem Azamara Circle-programmet. Se flere oplysninger ved at besøge www.azamara.com.

Om CARE:

CARE blev grundlagt i 1945 og er en førende humanitær organisation, der bekæmper fattigdom i verden. CARE har mere end syv årtiers erfaring med at hjælpe folk med at forberede sig på katastrofer, yde livreddende hjælp, når en krise rammer, og hjælpe lokalsamfund med at komme sig igen, efter at nødsituationen er overstået. CARE har særlig fokus på kvinder og børn, som ofte er uforholdsmæssigt hårdt ramt af katastrofer. Lær mere ved at besøge www.care.org.

Om International Rescue Committee:

International Rescue Committee reagerer på verdens værste humanitære kriser og hjælper med at genoprette sundhed, sikkerhed, uddannelse, økonomisk velfærd og strøm for mennesker, der er hårdt ramt af konflikter og katastrofer. IRC blev grundlagt i 1933 på opfordring af Albert Einstein og arbejder i over 40 lande og over 20 amerikanske byer for at hjælpe folk med at overleve, genvinde kontrollen over deres fremtid og styrke deres lokalsamfund. Få mere at vide på www.rescue.org og følg IRC på Twitter og Facebook.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.