Emne

Kirkens historiske museum

Kirkens historiske museum fortæller Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Helliges historik gennem oplysende udstillinger og programmer. Museet, der ligger i centrum af Salt Lake City vest for Temple Square, har gratis og åben adgang for offentligheden. Museet samler og udstiller sidste dages hellig kunst og kunstgenstande fra hele verden på en måde, der giver hele familien en informativ oplevelse.

Musset har både permanente gallerier og skiftende midlertidige udstillinger om særlige temaer. Mange af udstillingernes kunststykker kan også ses på nettet.

Kirkens historiske museum ligger på 45 North West Temple Street, Salt Lake City i Utah, og har åbent for offentligheden mandag til fredag fra kl. 9:00 til 21:00 og fra kl. 10:00 til 19:00 lørdag og søndag.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.