GenConf04-23_01_230321_v1.jpg
Pressemeddelelse

En invitation til at se aprilkonferencen 2023

Alle er velkomne til at deltage den 1.-2. april 2023

Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige byder alle velkommen til sammen med millioner af mennesker verden over at høre inspirerende budskaber om håb og fornyelse fra levende profeter og apostle ved Kirkens kommende generalkonference lørdag og søndag den 1.-2. april 2023.

Deltagelse i denne religiøse transmission hjælper enkeltpersoner til at lære om Jesus Kristus, styrke deres personlige forhold til Frelseren og opleve den fred, det håb og den glæde, der kommer ved at følge ham. Alle sidste dages hellige, Kirkens venner og andre opfordres og inviteres til at deltage i weekenden i forbindelse med palmesøndag.

»Generalkonferencen giver mulighed for at modtage personlig åbenbaring, når Kirkens øverste ledere giver råd og vejledning«, skrev Kirkens Første Præsidentskab. »Vi opfordrer medlemmerne til at lytte til, studere, overveje og følge de råd, der gives.«

Den globale transmission sendes fra Konferencecentret i Salt Lake City i Utah i USA og består af fem unikke to-timers møder for alle tilhørere over to dage. Tiderne står i CEST – Centraleuropæisk sommertid.

Lørdag den 1. april 2023

Lørdag den 1. april kl. 18.00 CEST – Mødet lørdag formiddag

Lørdag den 1. april kl. 22.00 CEST – Mødet lørdag eftermiddag

Søndag den 2. april 2023

Søndag den 2..april kl. 14.00 CEST – Mødet lørdag aften

Søndag den 2..april kl. 18.00 CEST – Mødet søndag formiddag

Søndag den 2..april kl. 22.00 CEST – Mødet søndag eftermiddag

Se oplysninger om deltagelse i et møde ved generalkonferencen i konferencecentret på siden Temple Square Live Events.

Hvordan ser eller lytter man direkte?

Alle konferencemøder bliver streamet direkte på siden live broadcasts på ChurchofJesusChrist.org på mere end 70 sprog. Seere kan også se og lytte på YouTube-kanalen General Conference; i Appen Evangelisk bibliotek; og på andre radio-, tv-, satellit- og digitale kanaler.

Hvordan ser eller lytter man senere?

Efter transmissionen vil budskaberne være tilgængelige i tekst-, lyd- og videoformater på flere kanaler til at se og studere. Disse kanaler omfatter Evangelisk bibliotek, Evangeliske medier, YouTube-kanalen General Conference, General Conference podcast og Kirkens tidsskrifter.

Sådan forbereder man sig til generalkonferencen

Hjælp børn og unge til at forberede sig til at se generalkonference med »Generalkonferenceaktiviteter for børn og unge«.

Yderligere ressourcer

Nogle af disse ressourcer er muligvis kun tilgængelige på udvalgte sprog.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.