Emne

Børn i Kirken

Kirkens omfattende program for undervisning af børn kaldes Primary og blev grundlagt i 1878.Dets formål er at undervise børn i Jesu Kristi evangelium og hjælpe dem til at efterleve dets principper.

Programmet er for alle børn mellem 18 måneder og 11 år, og det afholdes i to timer hver søndag, mens forældrene deltager i deres ugentlige møder.På nuværende tidspunkt deltager over en million børn verden over i Primary.

Primary består af to dele – »fællestid« og klasseundervisning.Fællestid giver børnene mulighed for at deltage i aktiviteter og lære at synge sange, der underviser i evangeliets principper.

Børnene deltager også regelmæssigt i »aktivitetsdage«, som giver dem mulighed for at komme hinanden ved og få en sund og sjov tid ved fysiske, kreative, kulturelle aktiviteter samt tjenesteaktiviteter. Aktivitetsdage giver børnene mulighed for i praksis at afprøve de principper, de er blevet undervist i om søndagen i Primary og i deres hjem.

Børn mellem 8 og 11 år sætter personlige mål i deres Tro mod Gudhæfte, der hjælper dem til at efterleve evangeliske principper, udvikle vidnesbyrd og opbygge venskaber. Dette hjælper dem også til at forberede sig på at rykke op i programmerne Unge Mænd og Unge Piger, når de bliver 12 år.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.