Nyhed

Uddelingskort til »National kommunikationshjemmeside« lanceret i Europa: Mere belejlig og lettere at bruge

Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige i Det Europæiske Område har lanceret et nyt uddelingskort for at fremme brugen af »nationale kommunikationshjemmesider« i Europa. Det er hensigten, at kortet bruges af missionærer og medlemmer til at opfordre venner til at lære mere om evangeliets budskab og Kirken i deres eget land. Kortet skal bruges i hele Europa, hvorfor der ikke er behov for at oversætte og tilpasse det til hvert land.

countrypageldsorg

 

Hvordan virker det?

URL-adressen (http://countrypage.lds.org) på kortet leder Kirkens venner til en startside, hvorfra de kan vælge det land, de ønsker.

countrycommunication

Bagsiden af kortet har plads til, at brugeren kan skrive noget personligt som et budskab eller deres kontaktoplysninger. Der er også en QR-kode, der leder brugeren til den samme startside i deres browser, når de scanner den med en mobil enhed.

Kortene kan bestilles fra online-butikken på http://store.lds.org fra februar 2015.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.