Emne

Tsunami-hjælp

http://www.lds.org/library/page/display/0,7098,6215-1-3213-1,00.html

  • I december 2004 gav Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige øjeblikkelig humanitær støtte til de tsunami-ramte områder i Indonesien, Thailand og Sri Lanka. I et samarbejde med den verdensomspændende Islamiske hjælpeorganisation, sendte Kirken mad og nødhjælpsforsyninger fra USA til de hærgede områder.
  • Kirken støtter fortsat området med langsigtede hjælpeprojekter. Hjem, skoler, lægefaciliteter og moskeer er blevet genopbygget med hjælp fra de lokale myndigheder og virksomheder.
  • I visse områder har Kirkens ledere, missionærer og medlemmer arbejdet for at hjælpe personer med at vende tilbage til deres levebrød. Fiskere, landmænd og vævere har fået de nødvendige redskaber, der gør dem i stand til at arbejde og forsørge sig selv, deres familier og samfund.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.