Pressemeddelelse

Stefano Dam er Mr International Danmark 2015

Modelkonkurrence i Manilla

Jeg er ikke helt kommet mig over chokket. Det er fantastisk”, fortæller Louise Dam begejstret, hendes søn Stefano er kåret som Mr International Danmark 2015, og er netop fløjet til Manilla i Filippinerne, hvor han deltager i modelkonkurrencen Mr. International. Stefano Dam er opvokset sammen med sin bror hos sin mor. De har et tæt familiesammenhold, så da Stefano deltog i Soulnight, et ungdomsstævne i Jesu Kristi Kirke Af Sidste Dages Hellige i Sverige, var det hans onkel og mor, der gjorde de sidste indkøb til modelkonkurrencen. 

Stefano har internationale baggrund. Hans far er fra Italien og hans mors forældre har rødder i både Danmark, England og Belgien. Han kan lide at sætte sig mål og er fokuseret på at nå dem. Stefano er bordtennistræner og spiller i 1. division. 

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.