Emne

Slægtshistoriske centre

FamilySearch har 4.600 lokale bygninger i 126 lande, hvor alle kan få adgang til slægtshistoriske optegnelser og få personlig hjælp til deres slægtsforskning. Disse centre omfatter det verdenskendte Slægtshistoriske Bibliotek i Salt Lake City, store regionale bygninger i steder som Mesa i Arizona og Los Angeles i Californien og mindre centre, der oftest findes i sidste dages hellige kirkebygninger.

Slægtsforskningscentre har gratis adgang, åbne for offentligheden og personalebetjent af kyndige frivillige. Hver bygning tilbyder både nybegyndere og erfarne slægtsforskere de redskaber og ressourcer, der skal til for at lære om deres forfædre.

Disse centre tilbyder gratis adgang til slægtsforskningshjemmesider, der ellers kræver abonnement. For et lille honorar kan gæster også få adgang til Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Helliges enorme samling, som består af 2,5 millioner mikrofilm fra over 100 lande.

Visse offentlige biblioteker og historiske foreninger i USA er også blevet udpeget til at være tilknyttet FamilySearch, hvilket også giver gæster adgang til disse ressourcer.

Besøg FamilySearch-hjemmeside for at finde det slægtshistoriske center nærmest dig.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.