Pressemeddelelse

Rundt om i Europa påbegynder nye missionsledere deres opgaver

Den 1. juli 2023 indledte 14 par deres treårige tjeneste

Det Første Præsidentskab i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige har kaldet nye missionspræsidenter og deres partnere til 14 missioner i Europa. De nye ledere indledte deres treårige tjeneste den 1. juli. Herunder kan man finde deres navne, opgaver og korte biografier.

New Mission Leaders 01
New Mission Leaders 01
Tjenestesteder og antal nye missionspræsidenter og deres partnere til 134 missioner verden over, som påbegyndte deres treårige tjeneste den 1. juli 2023. Grafik med tilladelse fra Church News.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Adriaterhavet Nord-missionen

New Mission Leaders 02
New Mission Leaders 02
Brian E. Cordray og Angelika Cordray, missionsledere i Adriaterhavet Nord-missionen.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Brian E. Cordray, 51 år, og Angelika Cordray har fire børn og er fra Frankfurt 2. Menighed (engelsk) i Frankfurt Stav i Tyskland: Efterfølger præsident Kevin C. Field og søster Dianna M. Field i Adriaterhavet Nord-missionen. Bror Cordray har tjent som søndagsskolelærer, stavspræsident, højrådsmedlem, biskop, rådgiver i biskoprådet, missionsleder, seminarlærer, tempeltjener og missionær i Wien-missionen i Østrig. Han er født i Gatesville i Texas og er søn af Allen L. Cordray jun. og Catherine Elizabeth Cordray.

Søster Cordray har tjent som søndagsskolelærer, præsident for Unge Kvinder og Primary samt sekretær i Hjælpeforeningen i staven, og har også tjent som præsident for Hjælpeforeningen og Primary i menigheden og tempeltjener og som missionær i Hamborg-missionen i Tyskland. Hun er født i München i Tyskland og er datter af Johann Friedrich Laur og Gabriele Maria Laur.

Tirana-missionen i Albanien

New Mission Leaders 03
New Mission Leaders 03
Michael Auras og Johanna Auras, missionsledere i Tirana-missionen i Albanien.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Michael Auras, 48, og Johanna Auras har seks børn og er fra Landshut Menighed i München Stav i Tyskland: Efterfølger præsident Samuel M.T. Koivisto og søster Anna-Maria Koivisto, der tjente i den tidligere Bulgarien/Centraleurasian-mission. Bror Auras har tjent som ældsternes kvorumspræsident, stavspræsident, rådgiver i Unge Mænds præsidentskab i staven, grenspræsident, rådgiver i grenspræsidentskabet, søndagsskolelærer, seminarlærer, missionsleder, tempeltjener og stævneleder for FSY. Han er født i Erlangen i Tyskland og er søn af Peter Auras og Elvira Auras.

Johanna Auras har tjent som præsident for Unge Kvinder i menigheden og rådgiver i Unge Kvinders præsidentskab i staven, primarypræsident i menigheden, præsident og rådgiver i grenens hjælpeforeningspræsidentskab, rådgiver i menighedens Primary og Unge Kvinder, Primarys aktivitetsleder, seminarlærer og stævneleder for FSY. Hun er født i Landshut i Tyskland og er datter af Friedrich Reisinger og Angelika Reisinger.

Den Tysktalende Mission i Alperne

New Mission Leaders 04
New Mission Leaders 04
Martin W. Bates og Donna Bates, missionsledere i Den Tysktalende Mission i Alperne.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Martin W. Bates, 55 år og Donna Bates har otte børn og er fra Yale Menighed i Bonneville Stav i Salt Lake City: Efterfølger præsident Scott M. Naatjes og søster Jodi T. Naatjes i Den Tysktalende Mission i Alperne. Bror Bates har tjent som lærer i ældsternes kvorum, missionsleder, biskop, ældsternes kvorumspræsident, Unge Mænds præsident, søndagsskolepræsident, søndagsskolelærer, primarylærer, spejderleder og missionær i Frankfurt-missionen i Tyskland. Han er født i Salt Lake City og er søn af Douglas Fetzer Bates og Eva-Maria Winter Bates.

Søster Bates har tjent som lærer i Hjælpeforeningen, lokalmissionær, rådgiver i Unge Kvinders præsidentskab i staven, Unge Kvinders præsident, primarypræsident, søndagsskolelærer, spejderleder for de 11-årige og musikleder i Primary. Hun er født i The Dalles i Oregon og er datter af Dallas George Graham og Sharon Lynn Graham.

Bulgarien/Grækenland-missionen

New Mission Leaders 05
New Mission Leaders 05
David A. Nelson og Emily Wood Nelson, missionsledere i Bulgarien/Grækenland-missionen.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

David A. Nelson, 54 år og Emily Wood Nelson har fire børn og er fra Slate Canyon 10. Menighed i Provo Stav i Utah: Efterfølger præsident Samuel M. T. Koivisto og søster Anna-Maria Koivisto i Bulgarien/Grækenland-missionen. Bror Nelson har tjent som højrådsmedlem, Unge Mænds præsident i staven, biskop, ældsternes kvorumspræsident, søndagsskolepræsident, menighedsassistent, spejderleder og missionær i Grækenland i Østrig Øst missionen. Han er født i Pocatello i Idaho og er søn af Lowell Allen Nelson og Rita Rae Evans Nelson.

Søster Nelson har tjent som rådgiver i Hjælpeforeningens præsidentskab, rådgiver i Unge Kvinders præsidentskab, rådgiver i Primarys præsidentskab, tjenestekoordinator i menigheden, lærer i Hjælpeforeningen, leder for aktivitetsdage, primarylærer og lokalmissionær. Hun er født i Salt Lake City og er datter af Walter Rex Wood og Karen Edwards Wood.

Paris-missionen i Frankrig

New Mission Leaders 06
New Mission Leaders 06
Ryan R. Munns og Heather A. Munns, missionsledere i Paris-missionen i Frankrig.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Ryan R. Munns, 49 år og Heather A. Munns har seks børn og er fra Narcoossee Menighed i St Cloud Stav i Florida: Efterfølger præsident C. Michael Hansen og søster Jeanne Hansen i Paris-missionen i Frankrig. Bror Munns har tjent som rådgiver i missionspræsidentskabet, stavspræsident, højrådsmedlem, rådgiver i biskoprådet, ældsternes kvorumspræsident, Unge Mænds præsident og missionær i Geneve-missionen i Schweiz. Han er født i Winter Park i Florida og er søn af Ranier Farrell Munns og April Jo Cassell Munns.

Søster Munns har tjent som rådgiver i Unge Kvinders præsidentskab i menigheden, rådgiver i primarypræsidentskabet i staven, rådgiver i hjælpeforeningspræsidentskabet i menigheden, rådgiver i menighedens primarypræsidentskab, musikleder i Primary, primarylærer og børnehaveleder. Hun er født i Provo i Utah og er datter af Paul Flack Hintze og Patricia Anne Porter Hintze.

Frankfurt-missionen i Tyskland

New Mission Leaders 07
New Mission Leaders 07
Douglas P. Cropper og Lynne G. Cropper, missionsledere i Frankfurt-missionen i Tyskland.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Douglas P. Cropper, 63 år, og Lynne G. Cropper har fire børn og er fra River Bend Menighed i Davenport Stav i Iowa: Efterfølger præsident Dan J. Hammon og søster Debbie J. Hammon i Frankfurt-missionen i Tyskland. Bror Cropper har tjent som lærer i seniorklassen, stavspræsident, højrådsmedlem, stavsassistent, biskop, rådgiver i biskoprådet, Unge Mænds præsident og missionær i Hamburg-missionen i Tyskland. Han er født i Salt Lake City og er søn af Paul Kent Cropper og Deon E. Cropper.

Søster Cropper har tjent som institutlærer, tempel- og slægtshistorie-konsulent, præsident for Unge Kvinder, menighedens primarypræsident, rådgiver i hjælpeforeningspræsidentskabet, Unge Kvinders lejrleder, seminarlærer og regional informationschef. Hun er født i Salt Lake City og er datter af Lloyd Alfred Gorton og Mildred Joan Gorton.

Budapest-missionen i Ungarn

New Mission Leaders 08
New Mission Leaders 08
Chet J. Wall og Kristy Wall, missionsledere i Budapest-missionen i Ungarn.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Chet J. Wall, 46 år, og Kristy Wall har fire børn og er fra Stone Cliff Menighed i Boulder Ridge Stav i St George i Utah: Efterfølger præsident Justin C. Rucker og søster Lori Rucker i Budapest-missionen i Ungarn. Bror Wall har tjent som rådgiver i stavspræsidentskabet, stavssekretær, biskop, ældsternes kvorumspræsident, Unge Mænds præsident, rådgiver i Unge Mænds præsidentskab, vejleder i Unge Mænd, søndagsskolelærer og missionær i Budapest-missionen i Ungarn. Han er født i Murray i Utah og er søn af James Clair Wall og Joan Clegg Wall.

Søster Wall har tjent som primarypræsident i staven, Unge Kvinders præsident og primarypræsident i menigheden, lærer i Hjælpeforeningen og spejderleder. Hun er født i Portland i Oregon og er datter af Ben Wayne Gardner og Kathy Beeson Gardner.

Warszawa-missionen i Polen

New Mission Leaders 09
New Mission Leaders 09
Gregory D. Roney og Christine Roney, missionsledere i Warszawa-missionen i Polen.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Gregory D. Roney, 48 år, og Christine Roney har fire børn og er fra Tall Cedars Menighed i Gainesville Stav i Virginia: Efterfølger præsident David L. Chandler og søster Stacy A. Chandler i Warszawa-missionen i Polen. Bror Roney har tjent som rådgiver i stavspræsidentskabet, leder for ungdomsstævner i staven, biskop, grenspræsident, ældsternes kvorumspræsident, Unge Mænds præsident, seminarlærer og missionær i Warszawa-missionen Polen. Han voksede op i Newport Beach i Californien med sine forældre, Arden Ensley Roney og Carolyn Bethers Roney.

Søster Roney har tjent som vejleder for Unge Kvinder, formand for ungdomsstævner i staven, assisterende lejrleder for Unge Kvinder, lærer i Hjælpeforeningen, lærer i besøgsklassen, søndagsskolelærer, primarylærer, børnehaveleder, musikformand og aktivitetsleder. Hun voksede op i Mission Viejo i Californien med sine forældre, Jon Sivert Holmgren og Mickey Burden Holmgren.

Bukarest-missionen i Rumænien (ny)

New Mission Leaders 10
New Mission Leaders 10
Geoffrey R. Fowler og Roseanna C. Fowler, missionsledere i Bukarest-missionen i Rumænien.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Geoffrey R. Fowler, 47 år, og Roseanna C. Fowler har fem børn og er fra Oakley 1. Menighed i Antioch Stav i Californien: Den nye mission i Bukarest i Rumænien. Bror Fowler har tjent som rådgiver i stavspræsidentskabet, højrådsmedlem, biskop, rådgiver i biskoprådet, spejderleder og missionær i Bukarest-missionen i Rumænien. Han er født i Seattle i Washington og er søn af Dennis Lee Fowler og Kathryn Ann Fowler.

Søster Fowler har tjent som rådgiver i primarypræsidentskabet, tempeltjener, primarypræsident, rådgiver i Unge Kvinders præsidentskab , vejleder i Unge Kvinder, pianist i Primary, leder for aktivitetsdage og seminarlærer. Hun er født i Harbor City i Californien og er datter af William Robert Croasdale Sr. og Woglinde Christine Croasdale.

Barcelona-missionen i Spanien

New Mission Leaders 11
New Mission Leaders 11
Frank Heckmann og Maria Heckmann, missionsledere i Barcelona-missionen i Spanien.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Frank Heckmann, 64 år, og Maria Heckmann har syv børn og er fra Heidelberg 2. Menighed (spansk) i Heidelberg Stav i Tyskland: Efterfølger præsident Juan Pablo Villar og søster Carola Villar i Barcelona-missionen i Spanien. Bror Heckmann har tjent som rådgiver i missionspræsidentskabet, højrådsmedlem, informationschef, rådgiver i Unge Mænds præsidentskab i staven, grenspræsident, rådgiver i biskoprådet, missionsleder, institutlærer, seminarlærer, tempeltjener og missionær i Zürich-missionen i Schweiz. Han er født i Heidelberg i Tyskland og er søn af Heinrich Friedrich Heckmann og Ruth Heckmann.

Søster Heckmann har tjent som Hjælpeforeningspræsident, rådgiver i stavens primarypræsidentskab, informationsspecialist, institutlærer, seminarlærer, lokalmissionær, tempeltjener og missionsær i Barcelona-missionen i Spanien. Hun er født i Cadiz i Spanien og er datter af Francisco Main Miranda og Cristobalina Aragon Sanchez.

Den Baltiske Mission

New Mission Leaders 12
New Mission Leaders 12
Antti Makslahti-Tolstosheev og Skaistė Makslahti-Tolstosheev, missionsledere i Den Baltiske Mission.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Antti Makslahti-Tolstosheev, 46 år, og Skaisté Makslahti-Tolstosheev har tre børn og er fra Šiauliai Gren i Vilnius Distrikt i Litauen: Efterfølger præsident Roy B. Huff og søster Jeanna Hayward Huff i Den Baltiske Mission. Bror Makslahti-Tolstosheev har tjent som rådgiver i distriktspræsidentskabet, grenspræsident og tempel- og slægtshistorie-konsulent, distriktsvejleder for enlige voksne, rådgiver i grenspræsidentskabet, grenssekretær og missionær i Moskva-missionen i Rusland. Han er født i St. Peterburg i Rusland og er søn af Juri og Irina.

Søster Makslahti-Tolstosheev har tjent som informationschef og hjælpeforeningspræsident, seminarlærer, Unge Kvinders præsident og primarypræsident. Hun er født i Šiauliai i Litauen og er datter af Virginijus og Irena.

Praia-missionen i Kap Verde

New Mission Leaders 13
New Mission Leaders 13
Scott R. Labrum og Mindi Labrum, missionsledere i Praia-missionen i Kap Verde.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Scott R. Labrum, 56 år, og Mindi Labrum har fire børn og er fra Castle Dale 3. Menighed i Castle Dale Stav i Utah: Efterfølger præsident David J. Wunderli og søster Diane Wunderli i Praia-missionen i Kap Verde. Bror Labrum har tjent som rådgiver i stavspræsidentskabet, stavsassistent, Unge Mænds præsident i staven, biskop, rådgiver i biskoprådet, spejderleder, missionsleder og missionær i Brasilia-missionen i Brasilien. Han er født i Murray i Utah og er søn af Ross Nichols Labrum og Linda Edmunds Labrum.

Søster Mindi Labrum har tjent som vejleder for Unge Kvinder, repræsentant for Til styrke for de unge, leder for Unge Kvinders lejr i staven, Unge Kvinders præsident, rådgiver i Unge Kvinders præsidentskab, rådgiver i Primarys præsidentskab, lærer i seniorklassen og lokalmissionærer. Hun er født i Granger i Utah og er datter af Ted R Anderson og Shirley Ann Anderson.

Helsinki-missionen i Finland

New Mission Leaders 14
New Mission Leaders 14
Juha Lehtinen og Ulla Lehtinen, missionsledere i Helsinki-missionen i Finland.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Juha Lehtinen, 68 år, og Ulla Lehtinen har fire børn og er fra Helsinki 2. Menighed i Helsinki Stav i Finland: Efterfølger præsident Ville Kervinen og søster Leena Kervinen i Helsinki-missionen i Finland. Bror Lehtinen har tjent som rådgiver i missionspræsidentskabet, rådgiver i stavspræsidentskabet, Unge Mænds præsident i staven, biskop, rådgiver i biskoprådet, højpræsternes gruppeleder, kirketjenestemissionærspecialist og missionær i Helsinki-missionen i Finland. Han er født i Imatra i Finland og er søn af Esko Mauno Lehtinen og Kirsti Marjatta Lehtinen.

Søster Lehtinen har tjent som rådgiver i hjælpeforeningspræsidentskabet, menighedens historiker, rådgiver i stavens primarypræsidentskab, hjælpeforeningspræsident, rådgiver i Unge Kvinders præsidentskab, kirketjenestemissionærspecialist og lærer i seniorklassen. Hun er født i Turku i Finland og er datter af Heikki Uusitalo og Liisa Uusitalo.

Stockholm-missionen i Sverige

New Mission Leaders 15
New Mission Leaders 15
J. Gregory Lake og Lisa Saunders Lake, missionsledere i Stockholm-missionen i Sverige.2023 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

J. Gregory Lake, 61 år, og Lisa Saunders Lake har fire børn og er fra Constellation Menighed i Gilbert Highland West Stav i Arizona: Efterfølger præsident Robert L. Davis og søster Tiffany L. Davis i Stockholm-missionen i Sverige. Bror og søster Lake er tidligere seniormissionærer i Stockholm-missionen i Sverige. Han har tjent som biskop, UV-biskop, rådgiver i biskoprådet, højrådsmedlem, Unge Mænds præsident, missionsleder, søndagsskolelærer, institutlærer, tempeltjener og missionær i Stockholm-missionen i Sverige. Han er født i Salt Lake City og er søn af Jack Smith Lake og Marie Barlow Lake.

Søster Lake har tjent som rådgiver i hjælpeforeningspræsidentskabet, rådgiver i Unge Kvinders præsidentskab i staven, rådgiver i stavens primarypræsidentskab, præsident for Unge Kvinder, primarypræsident, rådgiver i Hjælpeforeningspræsidentskabet, rådgiver i Unge Kvinders præsidentskab, rådgiver i Primarys præsidentskab, spejderleder og tempeltjener. Hun er født i Logan i Utah og er datter af Reed W Saunders og Barbara Cook Saunders.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.