Emne

Primarys præsidentskab

  

Kirkens omfattende program for undervisning af børn kaldes Primary og blev grundlagt i 1878. Det har til formål at undervise børn i Jesu Kristi evangelium og hjælpe dem med at efterleve dets principper.

Programmet er for alle børn mellem 18 mdr og 11 år, og det afholdes i to timer hver søndag, mens forældrene deltager i deres ugentlige møder.På nuværende tidspunkt deltager over en million børn i Primary verden over.

I april 2016 søster Joy D. Jones kaldet som hovedpræsident for Primary i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige.  søster Bonnie H. Gordon og søster Cristina B. Franco er hendes første- og andenrådgiver. 

 

I Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige bliver det at undervise børn om Guds plan samt hjælpe dem til at følge Jesu Kristi eksempel prioriteret meget højt. 

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.