Emne

Primary

I Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige bliver det at undervise børn om Guds plan samt hjælpe dem til at følge Jesu Kristi eksempel prioriteret meget højt. For at opnå dette mål sponsorerer Kirken organisationen Primary, der er for børn mellem 18 måneder og 11 år.

Primary er tiltænkt som et supplement til forældres religiøse undervisning. Børnene mødes hver søndag under sidste dages hellige kirkemøder for at tale om kirkelærdomme, deltage i lærerige aktiviteter og synge sange. Børn i alle aldre har mulighed for at tage del i disse møder ved at bede bøn, læse skriftsteder og holde taler om evangeliske emner. Under primarytiden om søndagen mødes børnene også i små klasser, hvor de bliver undervist sammen med andre børn i samme alder. Disse lektioner præsenteres af voksne medlemmer fra menigheden, der bliver bedt om at give frivilligt af deres tid i denne kaldelse.

Der er over en million primarybørn i verden. Primarys organisation bliver administreret af et hovedpræsidentskab, der for tiden består af søster Joy D. Jones, søster Bonnie H. Cordon og søster Cristina B. Franco.


 

For flere detaljer læs mere her, teksten er på engelsk.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.