Emne

Patriarkalske velsignelser

Patriarkalske velsignelser gives til værdige medlemmer af Kirken og indeholder personlig vejledning fra Gud. En patriarkalsk velsignelse har til hensigt at fungere som vejledning, der hjælper en person gennem livet. Der er ingen aldersgrænse på modtagelsen af en patriarkalsk velsignelse, men modtagerne bør være af en vis alder og modenhed for at forstå dens betydning.

En patriarkalsk velsignelse gives af en patriark, en mand, der er kaldet af Kirkens ledere til at give sådanne velsignelser. Patriarken lægger sine hænder på modtagerens hoved og siger de ord, som han modtager gennem guddommelig åbenbaring. Velsignelsens ordlyd nedskrives, så modtageren kan få et skriftligt eksemplar, som han eller hun kan studere livet igennem. Kirken beholder også en kopi af velsignelsen i tilfælde af, at den skulle mistes.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.