Nyhed

Nye templer bekendtjort i Cedar City, Utah og Rio de Janeiro, Brasilien

Thomas S. Monson, præsident for Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, bekendtgjorde i dag planer om at bygge templer i Cedar City, Utah og Rio de Janeiro, Brasilien i løbet af sessionen lørdag morgen (MDT) til troens 183. årlige generalkonference. Templernes præcise geografiske placering bliver bekendtgjort senere..

Cedar City, Utah

Templet i Cedar City, Utah, bliver det 17. tempel i Utah, heriblandt de to bekendtgjorte templet i Payson, Utah og Provo City Center, såvel som templet i Ogden, som på nuværende tidspunkt er under renovation. Der er næsten to millioner medlemmer af Kirken i Utah.

Rio de Janeiro, Brasilien

Der er næsten 200 millioner mennesker i Brasilien. Ud af disse er over 1.173.000 medlemmer af Kirken. Brasilien har seks fungerende templer, og der er bekendtgjort et yderligere tempel i Fortezala, så det samlede antal inklusive dagens bekendtgørelse udgør otte templer. Templet i São Paulo blev færdiggjort i 1978. Det var det første i landet.

Om templer

Medlemmer af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige ser på templer som værende »Herrens hus«, de mest hellige steder på jorden. Modsat kirkebygningerne, hvor sabbatsdagens tilbedelse og de ugentlige aktiviteter foregår, så er templer åbne i løbet af ugen og lukkede om søndagen.

Tempeldeltagelse styrker sidste dages hellige i deres indsats i at følge Jesus Kristus. I templet forbinder hellige ceremonier familier, som kan være sammen for evigt, og Guds plan for sine børn bliver forklaret.

Lige nu er der 141 fungerende templer på verdensplan, og inklusive dagens bekendtgørelser er i alt 29 templet under konstruktion.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.