Nyhed

Mormoner fortsætter med at hjælpe ofre for Sandy-ulykken ind i det nye år

Frivillige fra Mormonernes Hjælpende Hænder (MHH) har ydet betydelig hjælp i oprydningen efter orkanen sandy siden slutningen af oktober.

Medlemmer af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, som udgør en stor del af MHH, begyndte næsten med det samme efter orkanen med at hjælpe tusinder af mennesker, som var ofre for superstormen.

Til dags dato har mere end 28.000 MHH-frivillige ydet mere end 275.000 timers hjælp

»Jeg kan ikke takke alle de frivillige nok for al den vidunderlige hjælp, min familie modtog!« skrev Kelly-Ann McMullan-Preiss fra Belle Harbor, New York, på Facebook-siden for Mormonernes Hjælpende Hænder i New Yorks metroområde. »I vil alle være i vores hjerter for evigt!«

Tusinder af kasser med mad blev givet til Røde Kors, og Kirken donerede $50.000 til det Amerikanske Røde Kors i New Yorks omegn. Desuden blev ni semi-trucks fulde af oprydningsudstyr inklusive skovle, strømgeneratorer og vandpumper, sendt til et centralt supportcenter i Emerson, New Jersey, og 10 vognladninger fulde af donationer af tæpper og tøj er blevet distribueret i regionen.

I løbet af den seks uger lange oprydningsindsats, rejste frivillige fra så langt væk som Canada, New Hampshire og Virginia. Tusinder af frivillige fra nabostater overnattede endda i mormonernes lokale kirkebygninger over Thanksgiving-weekenden for at kunne bruge mere tid på at hjælpe med redningsindsatsen.

Ældste Donald L. Hallstrom af De Halvfjerds' Præsidentskab besøgte de påvirkede områder i New York og New Jersey i december for at møde beboerne og takke de frivillige.

 

Sidste dages hellige missionærer bragte julens ånd til hårdt ramte samfund med en række musikalske firesides i New Jersey, Staten Island og Rockaway-halføerne.

Yderligere arbejde af MHH vil foretages i de påvirkede områder.

 

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.