Nyhed

Kirkens ledere nu online på sociale medier

Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige har oprettet officielle sider for medlemmer af Det Første Præsidentskab og De Tolv Apostles Kvorum på de sociale medier Facebook og Google+. Siderne bliver oprethold på deres vegne af Kirken og fungerer som deres officielle tilstedeværelse på disse medier.

Jared Covington, seniorrådgiver for sociale medier for Kirken sagde, at Kirken havde oprettet disse sider for at »give folk et trygt sted, hvor de kunne gå på Facebook for at 'like' brødrenes sider.«

Dem, som følger siderne, vil modtage regelmæssige opdateriner om hver af brødrenes tilstedeværelser. »Kirken vil udgive links til foredrag, artikler, videoer og andet relevant indhold på deres vegne,« siger Dale Jones, en talsperson for Kirken.

Du kan finde en liste med links til deres Facebook og Google+-sider samt andre internetressourcer på Kirkens hovedwebsite.

det foerste praesidentskab facebook

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.