Emne

Kampagne for vaccinationer mod mæslinger

http://www.lds.org/library/page/display/0,7098,6210-1-3218-1,00.html

  • I 2003 donerede Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige tre millioner dollars til støtte for et verdensomspændende initiativ, der ville give vaccinationer mod mæslinger til børn i 40 lande. Kirken samarbejdede med Røde Kors i USA, FN organisationen, Centers for Disease Control and Prevention (et føderalt organ under USA’s sundhedsministerium), FN’s børnefond (UNICEF), WHO og Den Internationale Røde Kors- og Røde Halvmåne-bevægelse.
  • I 2004 deltog Kirken i en kampagne for mæslingevaccinationer i Madagaskar. Nogle af Kirkens medlemmer deltog frivilligt ved at hjælpe missioner, der var tilegnet mæslingekampagnen.
  • I løbet af 2006 deltog Kirken i kampagner for mæslingevaccinationer i Angola, Ghana, Kenya, Nigeria, Sierra Leone, Swaziland, Uganda og Zimbabwe.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.