Emne

Institut

http://institute.lds.org

Der lægges stor vægt på uddannelse i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Sammen med tilbuddene om seminarklasser for gymnasieelever, så sponsorerer Kirken også religiøse klasser under navnet »institut« for unge, enlige voksne mellem 18 og 30 år samt gifte universitetsstuderende.

  • Undervisningen foregår i kirkeejede institutbygninger, i Kirkens lokale kirkebygninger eller i private hjem. Fuldtidsansatte og frivillige står for undervisningen. Ugentlige klasser afholdes på hverdage og aftner.
  • Klasserne omfatter religiøs vejledning i Det Gamle og Det Nye Testamente, Mormons Bog, Kirkens historie, forlovelsestid og ægteskab og om, hvordan man søger sin slægt gennem slægtsforskning.
  • Institut giver også de studerende mulighed for at udvikle sig gennem humanitær tjeneste, socialt samspil og oplæring i lederskab. Institut er udviklet for at fremelske åndelighed i takt med, at de studerende møder livets pres, prøvelser og udfordringer.
  • Institutklasserne vokser fortsat både inden for og uden for USA. I 2005 var der over 200.000 studerende tilmeldt institut i andre lande sammenlignet med 167.000 i USA.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.