Emne

Historiske steder

Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige lægger stor vægt på at bevare og fortælle om dens historie. Kirken vedligeholder adskillige historiske steder, hvor mennesker fra alle trossamfund kan lære noget vigtigt om historie, tro og forpligtigelse.

»Vore historiske steder hjælper os med at fortælle den unikke sidste dages hellige historie,« har ældste Marlin K. Jensen, Kirkens historiker og skriver, sagt. »Hvert eneste sted er fyldt med nøjagtige, historiske detaljer og indtagende udstillinger, der skal hjælpe mennesker med at få en bedre forståelse for, hvem vi er, og hvad der betyder noget for os.«

Alle Kirkens historiske steder har gratis adgang og er åbne for offentligheden. Nogle af stederne er enorme og omfatter flere områder, såsom Nauvoo, Illinois eller Palmyra i delstaten New York. Andre steder er små og omfatter blot en statue eller en lille bygning, såsom Gadfield Elm Chapel i England eller Mormon Battalion Historic Site i San Diego i Californien. Mange af stederne tilbyder sjove aktiviteter for hele familien.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.