Emne

FamilySearch

FamilySearch er verdens største slægtshistoriske organisation. Siden 1894 har FamilySearch arbejdet med arkiver, biblioteker og kirker i over 100 lande, for at muliggøre adgang til optegnelser, der hjælper folk med at finde frem til deres forfædre.

Hver måned bruger over 3 millioner mennesker optegnelser, ressourcer og tjenester hos FamilySearch for at lære mere om deres slægtshistorie. Disse optegnelser og tjenester er tilgængelige på nettet på FamilySearch.org eller gennem de over 4.600 slægtshistoriske centre i 126 lande, heriblandt det berømte Slægtshistorisk Bibliotek i Salt Lake City i Utah.

FamilySearch er en tjeneste, der stilles til rådighed af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. FamilySearchs forpligtigelse til at hjælpe folk med at forbinde deres forfædre bunder i den sidste dages hellige overbevisning om, at familien er ment som værende central i vores liv, og at familieforhold fortsætter hinsides dette liv. Fordi interessen for slægtsforskning ikke begrænses af kultur, etnicitet eller religiøs overbevisning, så er ressourcerne på FamilySearch tilgængelig for enhver, der ønsker at vide mere om deres familie og arv, lige fra kirkeoptegnelser i Europa til mundtlige beretninger i Afrika.

Som en nonprofit organisation er FamilySearch af afhængig af frivillige over hele verden. Disse frivillige hjælper med at indeksere optegnelser, yde personlig assistance og dele deres viden om slægtshistorisk søgning.

FamilySearch yder personlig assistance for både den erfarne slægtsforsker og de, der lige er påbegyndt deres slægtshistoriske rejse. Denne hjælp er tilgængelig gennem det slægtshistoriske netværk, der er tilknyttet centrene eller ved at kontakte FamilySearch Support via support@familysearch.org eller på tlf.nr. 001-800-406-1830 i USA og Canada. Klik her for en liste af kontaktnumre i andre lande eller områder.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.