Pressemeddelelse

Europæiske unge fejrer deres mødre

Mange mødre fejres for deres venlighed, omsorg og kærlighed. Nogle unge medlemmer af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige fejrer deres mors tro i følgende video:

  

Da de blev bedt om at tale om deres mors tro, blev nogen af de unge rørte, da de fortalte historier.

For Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige er ordet »mor« »en hellig titel, der betegner en kvinde, som har født eller adopteret et barn … [og] medvirker til at udføre Guds plan ved at skabe dødelige legemer til Guds åndelige børn.« Angående den roller mødre har i deres børns liv, har en af Kirkens apostle ældste Jeffrey R. Holland sagt:

»Til alle vores mødre i hele verden, fortidige, nutidige og fremtidige, siger jeg: ›Tak. Tak for at have født og formet sjæle og karakterer og for at udvise Kristi rene kærlighed.‹ Til Eva, Sara, Rebekka og Rakel, til Maria fra Nazaret og til en mor i himlen siger jeg: ›Tak for jeres altafgørende rolle i opfyldelsen af formålene med evigheden.‹«

Mors dag begyndte i 1908 i USA og fejres stadig over hele verden. Lande i Vesteuropa fejrer mors dag på forskellige dage, i perioden fra februar til juni. Anna Jarvis, kvinden, der var med til at grundlægge traditionen med mors dag, sagde, at det er en dag til at ære mødre – »den person, der har gjort mere for dig end nogen anden i verden,« ifølge et nyhedsbrev fra U.S. Department of Education.

Der er flere end 515.000 medlemmer af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige i Europa og flere end 16 millioner over hele verden.

Yderligere hjælpekilder

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.