Pressemeddelelse

Verdensomspændende foredrag for unge voksne med præsident Russell M. Nelson og søster Wendy W. Nelson

Præsident Russell M. Nelson fra Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige og søster Wendy W. Nelson vil tale til unge voksne ved et verdensomspændende foredrag mandag den 16. maj 2022 kl. 2.00 dansk tid.

Alle unge voksne i alderen 18-30 er inviteret til at deltage.

YA Devotional Nelson01
YA Devotional Nelson01
Præsident Russell. M. Nelson og søster Wendy W. Nelson2022 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Sådan ser man det

Lokale ledere opfordres til at vælge et tidspunkt til at se foredraget, der passer bedst for de unge voksne i deres område.

Se transmissionen fra mandag den 16. maj kl. 2.00 på Kirkens satellitsystem broadcasts.ChurchofJesusChrist.org (tilgængelig i 2 uger) eller på YouTube (live eller on-demand streaming).

Tilgå video og lydfiler på 39 sprog på Evangelisk Bibliotek under »Unge voksne« kort tid efter transmissionen.

Detaljer om transmissionen, heriblandt streaming, tilgængelige sprog og undertekstning for hørehæmmede, findes på transmissionsprogrammet, der er tilgængelig et par uger før begivenheden.

Stavens tekniske specialister kan finde hjælp til satellitudstyr og streaming af transmission på mhtech.ChurchofJesusChrist.org.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.