Pressemeddelelse

Verdensomspændende debatforum for unge - »Jeg er discipel af Jesus Kristus«

De unges tema i 2024, »Jeg er discipel af Jesus Kristus« (3 Ne 5:13), er fokus for et verdensomspændende debatforum for unge om at være discipel søndag den 28. januar 2024.

De unge opfordres til at samles med deres ungdomsgruppe for at deltage i denne verdensomspændende drøftelse, der vil blive finde sted gennem en på forhånd optaget video med ældste Gary E. Stevenson fra De Tolv Apostles Kvorum.

Den forhåndsoptegnede video er nu tilgængelig på engelsk, fransk, tysk, italiensk, portugisisk og spansk. Flere sprog vil følge i de kommende uger. Den udgives på transmissionssiden på ChurchofJesusChrist.org og i Evangelisk Bibliotek, og I kan se den som gruppe fra den 28. januar.

Forslag til lokal begivenhed

Herunder er et forslag til dette møde:

  • Åbningsmusiknummer og bøn af unge
  • Møde ledt af unge
  • Se den forhåndsoptegnede video (videoen er 45 minutter lang)
  • Hold pause ind i mellem, når det opfordres i videoen, for at drøfte de spørgsmål til overvejelse, der stilles, som gruppe
  • Afslutningsbøn
  • Møde efter arrangementet efter ønske

Musik og andre ressourcer til de unges tema

Musikalbummet for de unge og temasangen for 2024, kunst til de unges tema, forslag til aktiviteter og andre oplysninger findes på youth.ChurchofJesusChrist.org.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.