Emne

Unge Pigers præsidentskab

Organisationen for Unge Piger hjælper forældrene og præstedømmelederne med at forberede hver enkelte unge pige til at være værdig til at indgå og holde hellige pagter og modtage tempelordinancerne. Organisationen støtter hver enkelte unge piges udvikling gennem vejledning om søndagen, aktiviteter på hverdage (såsom aktivitetsaftner og lejr) og gennem programmet, Personlig fremgang.

Unge Pigers hovedpræsidentskab består af en præsident og to rådgivere. De rejser jævnligt for at mødes med lokale kirkeledere og medlemmer over hele verden og for at styrke Kirkens unge piger.

Søster Bonnie Lee Oscarson tjener på nuværende tidspunkt som Unge Pigers hovedpræsident. Hendes rådgivere er søster Carol Louise Foley McConkie og søster Evelin Neill Foote Marriott. De har tjent siden april 2013.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.