Leders biografi

Timothy J. Dyches

Ældste Tymothy J. Dyches blev opretholdt som medlem af De Halvfjerds' Andet Kvorum i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige den 6. april 2013 som 62-årig. Før sin kaldelse havde han tjent som præsident for missionen i Portland i Oregon mellem 2008 og 2011.

Ældste Dyches studerede på Brigham Young University, hvor han tog en bacheloreksamen. Han tog en lægeeksamen og specialistuddannelse på lægeskolen på Washington University i St. Louis i Missouri. I 1985 begyndte han som privat praktiserende øre-, næste- og halskirurg indtil 2008. I 2012 blev han vicedirektør for driftsudvikling på Ambulatory Surgical Centers of America.

Ældste Dyches har tjent i talrige kirkekaldelser, herunder som fuldtidsmissionær i Den Sydtyske Mission (1970-1972), menighedssekretær, søndagsskolepræsident, højrådsmedlem, rådgiver til stavspræsidenten, stavspræsident, tempeltjener, rådgiver til stavens missionspræsident, områdehalvfjerdser, missionspræsident og vejleder i diakonernes kvorum.

Tymothy John Dyches er født i Murray i Utah i januar 1951. Han og Jill Elizabeth Dudley blev gift i april 1974. De har tre børn, tolv børnebørn og bor i Reno i Nevada.

Søster Jill Dudley Dyches voksede op i Glens Falls i New York og er datter af Paul og Rose Coyer Dudley. Hun tilsluttede sig Kirken som ung, da missionærerne bankede på døren med et ønske om at undervise familien om Guds plan for os.

Hun mødte sin mand Timothy John Dyches, da hun gik på Brigham Young University. De blev viet i templet i Manti den 26. april 1974. De har fantastiske sønner og en enestående datter, der alle er gift med vidunderlige ægtefæller. Desuden har ældste og søster Dyches tolv smukke børnebørn, der har velsignet deres tilværelse. Søste Dyches' største glæde er at tilbringe tid med sin familie og høre fra tidligere missionærer. Hun holder af at læse, kunst og at udføre slægtsforskning.

Søster Dyches har tjent i Kirken i en række kaldelser, herunder i Primary, Unge Piger, Søndagsskolen, Hjælpeforeningen, spejderkaldelser og som tempeltjener. Hun har også tjent i en række lokale og frivillige organisationer. Hun havde privilegiet at tjene sammen med sin mand, da han præsiderede over Portland-missionen i Oregon fra 2008 til 2011.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.