MoTab-Picture-1.png
Pressemeddelelse

The Tabernacle Choir aflyser Heritage Tour

Tabernakelkoret bekendtgjorde i dag, at Heritage Tour 2022 for The Tabernacle Choir and Orchestra at Temple Square, der oprindeligt var planlagt til 2020 og udskudt til 2021, er blevet aflyst.

»Vi beklager dybt, at vi måtte aflyse denne turné til de nordiske lande og Storbritannien,« siger korets præsident Michael O. Leavitt. »Den nylige omicron-bølge har ikke tilladt de mange måneders lange forberedelse, koret havde brug for, for at være i stand til at opnå det diplomatiske formål og missioneringsformålet med turneen. Selvom forholdene til sommer kan have ændret sig og gjort rejsen mulig, så tillader omstændighederne os ganske enkelt ikke at forberede os tilstrækkeligt. Men at turnere er en vigtig del af korets mission. Vi har til fuld hensigt at genoptage turneer både nationalt og internationalt, når det er sikkert for både vores publikum og de optrædende.«

Flere oplysninger om refundering af billetter kommer i løbet af de næste par uger. Indtil det sker, bedes publikum ikke kontakte koncertstederne, før yderligere detaljer er tilgængelige.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.