Leders biografi

Søster Jean B. Bingham

Søster Jean Barrus Bingham er den 17. hovedpræsident for Hjælpeforeningen, en af verdens største kvindeorganisationer. Da hun blev kaldet i april 2017, virkede hun som førsterådgiver i Primarys hovedpræsidentskab i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Hun har også siddet i hovedbestyrelsen for Primary, Kirkens organisation for 1 million børn, der er under 12 år.

Søster Bingham er født i Provo i Utah som det tredje barn af Robert R. og Edith Joy Clarck Barrus’ ni børn. Hendes barndom og teenageår blev tilbragt i Texas, Minnesota og New Jersey.

Søster Bingham mødte sin mand Bruce, da de begge var studerende på Brigham Young University. De blev gift i templet i Provo i Utah den 22. december 1972 og har to døtre og fem børnebørn. Hun og hendes mand har også være plejeforældre for teenagere og mindre børn, hvoraf mange er blevet en del af familien.

Da søster Binghams børn gik i de større klasser i skolen, fortsatte hun sin collegeuddannelse. Hun har opnået en bachelor- og kandidatgrad i undervisning fra National Louis University i Illinois. Hun har også taget andre eksaminer på Brigham Young University og Elgin Community College.

Hun har undervist i engelsk som andet sprog på en privatskole i de mindre klasser samt undervist immigranter og andre for velgørende organisationer. Hun har også arbejdet som sygehjælper.

Søster Bingham har arbejdet som frivillig på sine børns skoler og tjent i talrige undervisnings- og ledelsesstillinger for kvinder, børn og unge i hendes lokale menighed, hvor hun har været præsident for Primary og Unge Piger og rådgiver i Hjælpeforeningen. Hun underviste teenagere i tidlig morgen- seminar i seks år og har været tempeltjener i templet i Chicago i Illinois.

Hun giver sine forældres trofaste eksempel æren for sit vidnesbyrd om Jesu Kristi evangelium ved siden af personlig kirkegang og -tjeneste. Deltagelse i slægtshistorie og tempelbesøg har styrket hendes forpligtelse til at blive en Jesu Kristi discipel.

Hun holder af at læse, friluftsaktiviteter som vandreture, campering og kanosejlads, at rejse, lave mad til hendes påskønnende familie og tilbringe så meget tid som muligt med børnebørnene.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.