Pressemeddelelse

Prins Andrew takker frivillige fra Mormon Hjælpende Hænder

Medlemmer af britiske kongelige familie roser Kirkens hjælpere for indsatsen efter oprydningen af oversvømmelserne

Prinsen roste indsatsen fra Mormons frivillige og andre lokale grupper og understregede fællesskabet ånd, der var kendetegnende for oversvømmelse nødhjælpsindsats.

Et andet medlem af kongehuset, HKH Hertuginden af ​​Kent, tidligere roste det arbejde, som blev gjort af hjælpere ved oversvømmelserne i centrum af York, da hun mødtes med andre frivillige Mormon Hjælpende Hænder (6. januar).

Caroline Kimberling, et medlem af Kirken i York, var medvirkende til denne Hjælpende Hænder indsats og sørgede for at Kirkens faciliteter blev brugt til donationerne af forsyninger.

Ældste Paul Culbert og søster Ethel Culbert, fuldtids missionærer for Kirken, hjalp med koordinere nødhjælpsindsatsen. Ældste Culbert sagde: "Medlemmer af Kirken gruppen forklarede Hertugen om omfanget af det arbejde, de havde påtaget sig, herunder hvordan de havde identificerede behov gennem en række forskellige metoder, herunder sociale medier, at være ude på gaden taler med folk mund til mund og henvisninger fra York Råd. De forklarede også, hvordan de var gået i gang med at imødekomme disse behov. Hertugen udtrykte sin taknemmelighed over for den gruppe, for det arbejde de havde udført. "

Ud over repræsenterer Kirken og kommunalbestyrelsesmedlemmer deltog præsident Bill Kimberling for Stav York (regionalt lederskab), biskop Mark Plumridge (en menighedsleder i York) med Stefania Finch, Helen Woodall, og Katie Miller fra lokalsamfundet i mødet med prins Andrew.

Kirkens nødberedskab tiltrak sig opmærksomhed fra mange venner i nabolaget, som oplevede at Mormon Hjælpende Hænder vestene udviste fællesskabet støtte.

Præsident Kent Mayall, regional leder (stavspræsident) for York og det omkringliggende område, sagde: "Det har været to utrolige uger. Mormon Hjælpende Hænders indsats har været drevet af frivillige, der er medlemmer af Kirken, og også dem, der ikke er af vores tro. Vi har haft hundredvis af frivillige, der har bistået med så mange projekter. Fra en krise og katastrofe har Herren hjulpet med at opretholde fællesskabet gennem gode godhjertet mennesker. Vi har været virkelig velsignet. "

Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Helliges bygning i York blev brugt til at opbevare og distribuere varer til ofrene for oversvømmelserne, efter at hundredvis af mennesker var blevet evakueret fra deres hjem. Centret fyldes hurtigt med over 10.000 dele af mad, toiletartikler, tøj og rengøringsmidler.

Hundredvis af mennesker i York bidrog under et Mormon-'banner " ved, at mange af dem tog en af Mormon Hjælpende Hænder vestene på og kom til undsætning ved at levere pleje-pakker, rengøring hjem, fjerne ødelagte ejendele, eller bare hjælpe på en hvilken som helt måde, de kunne.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.