Leders biografi

Præsident Boyd K. Packer

Præsident Boyd K. Packer, præsident for De Tolv Apostles Kvorum i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, blev indsat i denne kaldelse den 3. februar 2008. Tidligere var han fungerende præsident for De Tolv Apostles Kvorum fra den 5. juni 1994. Før han blev fungerende præsident, virkede han som medlem af De Tolv Apostles Kvorum og blev ordineret som apostel den 9. april 1970. Han virkede tidligere i næsten ni år som assistent til De Tolv Apostles Kvorum.

Han har arbejdet i undervisningssektoren og virkede blandt andet som leder af seminar og institut i Kirken og som medlem af det administrative råd ved Brigham Young University.

Han studerede på Weber College og fik efterfølgende en bachelor- og magistergrad i naturvidenskab på Utah State University. Han modtog en doktorgrad i administration i undervisningssektoren fra Brigham Young University.

Præsident Packer er født den 10. september 1924 i Brigham City i Utah. Han tjente som bombepilot under anden verdenskrig i Stillehavet.

Præsident Packer var præsident for New England-missionen. Han er forfatter til flere bøger og andre udgivne værker. Han er kunstner, især med interesse for fugle. Han er gift med Donna Smith. De har ti børn.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.