Nyhed

Oversvømmelser i Bosnien og Serbien

Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige reagerer på naturkatastrofer som følge af hård regn og oversvømmelser i de sidste to dage i flere områder i Bosnien og Serbien. Næsten alle floder og strømme er gået over deres bredder, hvilket har forårsaget omfattende skader. Trafikken på mange veje er blevet stoppet, og der forekommer landskred. Landsbyer, huse og kommercielle bygninger trues, og mange borgere er blevet evakueret.

Midler og humanitærhjælp er blevet godkendt til at assistere i arbejdet med vandet og ydelse af værktøj, pumper og andre nødvendige genstande. Kirkens ledere i Humanitærtjenesten samarbejder tæt med lokale autoriteter og civile beskyttelsespartnere i de to lande for at kunne implementere de mest effektive ressourcer til at mildne ødelæggelserne.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.