Pressemeddelelse

Ny inspirerende sang opfordrer alle til at »Høre ham«

Gud taler stadig i dag. Det er budskabet i en ny sang af den tyske sangskriver Daniel Kopischke og gengiver fejringen hele dette år af en himmelsk tilkendegivelse, som medlemmer af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige betragter som hellig. En musikvideo med »Hear Him!« blev for nylig lanceret på de sociale medier.

                

En forårsmorgen i 1820 søgte Joseph Smith stilheden i en lille skov i nærheden af sine forældres hjem for at åbne sit hjerte i bøn. Guds svar til landbodrengen var at »høre ham« – at lytte til og følge Jesus Kristus. Teksten til den nye inspirerende sang citerer direkte fra Joseph Smiths egen beretning.

                    

»For mig er det forbløffende, hvordan en teenagers ord for 200 år siden stadig er forståelige og anvendelige i dag,« sagde Kopischke. »De kan blive vores personlige bøn til Gud om at få kontakt til ham i gode og i dårlige tider.« Sangen blev lanceret på 215 årsdagen for Joseph Smiths fødsel.

Kopischke har en lærereksamen i specialundervisning og begyndte i et nyt job som kommunikationsspecialist hos sin kirke for nogle måneder siden. Musik har været hans passion det meste af livet.

                  

Han skrev oprindeligt »Hear Him!«, mens han var missionær i USA. »Jeg ønskede at formidle budskabet, at Gud stadig taler til os i dag, både personligt og gennem levende profeter,« mindes han. »Jeg satte mig ned ved et klaver, og musikken kom til mig på stedet.«

Kopischke er nu gift og far til tre børn. Han huskede sin oplevelse, da Kirkens præsident Russell M. Nelson opfordrede lytterne ved en verdensomspændende konference tidligere i år til at overveje, hvordan man kan »høre ham«. Han har optrådt for sin familie med sangen nu og da. Lidt efter lidt begyndte hans børn at synge med.

Da en ven og kollega hørte sangen, foreslog han at gøre den tilgængelig for et større publikum. Kopischke optog musikken i sit hjem og blev efterfølgende opfordret til at indspille teksten i et lydstudie i Kirkens europæiske administrationsbygning i Frankfurt am Main.

                »Det var sjovt og første gang, jeg sang i et studio, og det glæder mig at kunne gennemføre dette projekt i disse usikre tider,« udtaler han. »Jeg håber, at alle, som hører sangen og ser videoen, kan føle, at vor himmelske Fader og hans Søn, Jesus Kristus., virkelig kender, elsker og vejleder os.«

»Hear Him!« kan ses på YouTube, Facebook og Instagram.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.