Billedserie

Mormonismen i billeder: Missionærer hjælper til efter tyfonen i Filippinerne

I denne udgave af Mormonismen i billeder viser vi billeder af missionærer fra Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, som hjalp til efter tyfonen Haiyan. Den 8. november 2013 rasede stormen i dele af de fillipinske provinser Cebu, Leyte og Samar. Med vindhastigheder på over 300 kilometer i timen var der tale om en af de stærkeste observerede orkaner nogensinde. Stormen ramte bl.a. det sydlige Tacloban. Nogle dage efter forsamlede sidste dages hellige missionærer fra missionen i Tacloban sig for at yde nødhjælp.

tacloban missionaerer 2

Missionærer i Tacloban og andre frivillige forbereder sig på at yde nødhjælp til mennesker i området. Alle missionærer i de 21 filippinske missionær overlevede orkanen, herunder 204 missionærer i missionen i Tacloban.

tacloban missionaerer 4

Missionærer og andre frivillige iklædt Mormon Hjælpende Hænder-veste pakker ris i et pakhus, der ejes af det filippinske Ministerium for Velfærd og Udvikling.

tacloban missionaerer 3

Missionærer fra Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige tjener i mellem 18 og 24 måneder. Unge mænd tjener fra 18-års alderen og unge kvinder fra 19-års alderen. Ud over at forkynde Jesu Kristi evangelium yder de også tjeneste i lokalsamfundet.

tacloban missionaerer 43

Efter at have pakket ris fordeler missionærer nødhjælpspakker til nødlidende i Tacloban sammen med filippinske soldater. Under den ødelæggende vind og stormfloden havde titusinder af beboere mistet alle deres ejendele, og mange også deres liv.

tacloban missionaerer 5

Den filippinske Minister for Velfærd og Udvikling, Corazon Solimon (anden række, tredje fra venstre), var til stede i det lager, hvor missionærerne hjalp Ministeriet for Velfærd og Udvikling med at hjælpe overlevende fra tyfonen.

Tacloban missionaerer 1

Søster Yolanda Andaya (venstre),  Taclobans missionspræsident Jose Andayas' hustru, mødes med missionærerne i Tacloban. På grund af den store fare i missionsområdet blev missionærerne sendt til 11 andre missioner i Filippinerne. De håber på snart at kunne vende tilbage til de byer, hvor de hidtil har tjent.

Mormonismen i billeder er en serie af fotoessays fra SDH Nyheder, som skildrer Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige og dens medlemmer over hele verden.

 

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.