Pressemeddelelse

Mormoner forbereder sig til verdensomspændende konference

To gange om året lytter medlemmer og venner af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige til budskaber med inspiration og vejledning fra generalautoriteter og øvrige øverste ledere ved Kirkens generalkonference.

Seks møder bliver transmitteret direkte fra Konferencecentret i Salt Lake City i staten Utah i USA, og det begynder lørdag den 24 september 2016 med kvindernes møde. De øvrige møder foregår den følgende weekend den 1. og 2. oktober.

Konferencecentret har plads til 21.000 mennesker til hvert møde. Derudover vil flere millioner rundt om i verden se eller lytte til transmissionen. I Europa er der over en halv million medlemmer af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, som mødes i 1.450 menigheder. Kirkens oversættere i Det Europæiske Område vil tolke konferencens møder på 19 sprog.

Foruden transmissioner til Kirkens lokale kirkebygninger rundt om i verden via Kirkens satellitsystem, streamer og transmitterer Kirken konferencen direkte på LDS.org.

Kirken afholder generalkonferencer hvert år i foråret og i efteråret. Møderne om foråret omtales også som aprilkonferencer, og dem, der afholdes i efteråret, omtales som oktoberkonferencer. Den første konference blev afholdt i 1830, kort tid efter Kirken blev organiseret.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.