Nyhed

Kirken indvier pasta- og kornmøllefabrik i det nordlige Utah

»Den er det nyeste nye,« fortalte biskop Caussé. Han sagde, at den 8.000 m2 store bygning også er et sted, hvor mennesker kan yde frivillig tjeneste.

Kirken købte kornmøllen og grunden med det lokale vartegn, de kendte hvide kornsiloer, vest for motorvej I-15 i Kaysville i 1942. Der blev foretaget ændringer og forbedringer på møllen i 1982, og i 2009 blev en afdeling for hjemmeforråd medtaget, så familier kunne pakke deres egne fødevarer under tilsyn.

Opførelsen af pastafabrikken blev færdiggjort sidste år. Det er det tredje sted, Kirken placerer en pastafabrik, eftersom den til at begynde med i 1963 lå i Salt Lake City og derpå blev flyttet til Kearns på vestsiden af Salt Lake-dalen i 1978.

Kornmølle- og pastafabrikken producerer hvidt mel og fuldkornsmel, kageblandinger, pulversovse, kartoffelmospulver, mysli, pulvergrød, havregryn, is- og pintobønner. På pastasiden blev den store pastafremstillingsmaskine købt af Fava, et italiensk firma, til at producere spaghetti, makaroni og ost samt båndpasta.

»Kornmølle- og pastafabrikken producerer dejlig mad, som mennesker kan nyde,« sagde Andrew Seelos, præsident for Kaysville Centrale Stav (svarer i størrelse til et stift). Men dette anlæg opbygger også mennesker. »Det gode, der egentlig kommer ud af dette, er den tjeneste, folk yder.«

»Det knytter folk sammen at tjene side om side med mennesker, man elsker, og vide, at man gør noget, der velsigner så mange personer både lokalt og rundt om i verden.«

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.