Pressemeddelelse

Julens vidner – Symboler på Kristus-koncert i Europa fejrer Kristi fødsel

Tolv europæiske kunstnere optræder ved den årlige koncert, der sendes den 11. december 2022 kl. 18.00

Julens vidner – Symboler på Kristus, en time lang musikalsk julekoncert med ti optrædener af populære europæiske optrædener, vil blive sendt til hele Europa af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige den 11. december 2022 kl. 18.00. Præsentationen vil fokusere på traditionelle julesymboler som stjernen, træet, klokker, gaver osv. og deres forbindelse til Jesus Kristus. 

Ældste Massimo De Feo, troens leder i Det Centraleuropæiske Område, har sagt: »Vi inviterer alle til at nyde denne smukke julekoncert og dele den med familie, venner og naboer.  Den vil underholde, den vil glæde hjerter og opløfte ånder.  Den vil blidt minde os om, at julens symboler peger hen mod kærlighed, næstekærlighed og fred og til den ultimative kilde til disse dyder – Herren Jesus Kristus.«

Koncerten er filmet på Charles Dickens Museum i London og Det Romerske Teater i Mérida i Spanien, og den indeholder optrædener i adskillige musikalske genrer af tolv europæiske kunstnere: Ruth Lorenzo (Spanien), Herrey-brødrene (Sverige), Salome Moana (Schweiz), Naura (Spanien), Igor & Vesna Gruppman (Ukraine og Serbien), Alex Sharpe (Irland), Jack og Marta Tyndale (Storbritannien og Spanien) og Wolfgang og Constanze Gebauer (Tyskland og Østrig). Fortælleren er Savannah Stevenson (Storbritannien). 

Alle de optrædende donerede deres tid og talenter til produktionen gratis, ligesom de ti optrædende i det ensemble, der ledsagede dem.  Ældste Hans T. Boom, præsident for Kirkens Nordeuropæiske Område, har sagt, at »denne unikke koncert er en kærlighedsgave til hele Europa fra hjertet hos alle de optrædende i det. Det tror jeg, at seerne vil føle.«

Programmet bliver fortalt på engelsk og bliver tilgængeligt på 31 sprog med enten voiceover eller undertekster, herunder albansk, armensk, bulgarsk, dansk, estisk, fransk, finsk, græsk, georgiansk, islandsk, italiensk, hollandsk, kroatisk, makedonsk, maltesisk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, serbisk, slovakisk, slovensk, svensk, tysk, ukrainsk og ungarsk.

Boom tilføjede: »Dette er det andet år, hvor Jesu Kristi Kirke i Europa har frembragt en smuk julekoncert, men den europæiske talentliste i dette års program er meget vigtig for os – det er vores naboer og venner, der deler deres talenter og tro.«

Koncertformat og Sådan ser man den

Koncerten bliver filmet på engelsk og bliver præsenteret på 31 sprog. Den vil være tilgængelig på Kirkens officielle kanaler, herunder: OplysVerden.org, områdets nationale hjemmeside, YouTube og Facebook fra søndag den 11. december 2022 kl. 18.00, indtil midten af januar 2023.

Sammen med programmet vil der være aktiviteter for børn og deres familie, som findes på OplysVerden.org.

Yderligere materiale, inklusive en juletjenestekalender, plakater, uddelingskort og reklamevideoer, vil snart blive tilgængelige på OplysVerden.org.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.