Pressemeddelelse


Påske er Kristus

Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige i Europa vil fredag den 12. april 2019 lancere en påskekampagne og en to minutter lang video »Påske er Kristus«. Videoen viser Kristi eksempel på tro, håb og kærlighed og indbyder andre til at følge hans eksempel.

»Det er Frelseren, der brød dødens bånd,« sagde præsident Russell M. Nelson, præsident for Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. »Det er Frelseren, der betalte prisen for vores synder og overtrædelser og fjerner dem på betingelse af vores omvendelse. Det er Frelseren, der udfrier os fra fysisk og åndelig død

Påske er en fejring af Kristi opstandelse og løftet om evigt liv gennem ham. Kampagnen opfordrer de, der tror på Kristus, til at række ud og skabe en forbindelse til folk ved at tale om velsignelserne ved Kristi forsoning.

»Del videoen på de sociale medier og i grupper eller private beskeder sammen med et personligt vidnesbyrd om, hvad påsken betyder for jer,« siger Judith Genster, producer for digitale medier i Det Europæiske Område.

Kampagnen »Påske er Kristus« vil vare i 10 dage og vil være tilgængelig på de sociale medier og www.mormon.dk på 22 forskelliges sprog.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.