Leders biografi

Ældste Gary B. Sabin

Ældste Gary B. Sabin virkede som medlem af De Halvfjerds’ femte kvorum i Nordamerikas Vestlige Område, da han blev kaldet som generalautoritet og halvfjerdser ved generalkonferencen april 2016. Han begyndte i august 2016 sit virke som andenrådgiver i det europæiske områdepræsidentskab. I august 2019 begyndte ældste Sabin at tjene som præsident i det europæiske områdepræsidentskab.

 

Ældste Sabin fik en eksamen fra Brigham Young University i 1976 i sprog. Han fik senere en bachelorgrad på universitetet i økonomi i 1977. Han gik på Stanford University og fik sin kandidatgrad i ledelse i 1985. Han har arbejdet som bestyrelsesformand/direktør for adskillige firmaer, deriblandt Excel Realty Trust and Price Legacy. Han arbejdede senest for Excel Realty Holdings and Excel Trust. 

Ældste Sabin har virket i adskillige kirkekaldelser, heriblandt som fuldtidsmissionær i den hollandsk/belgiske mission, ældsternes kvorumspræsident, højrådsmedlem, biskop, primarylærer, stavens missionspræsident, vejleder for diakoner og lærere, spejderleder, stavspræsident og områdehalvfjerdser.

Gary Byron Sabin blev født den 7. april 1954 i Provo i Utah. Han giftede sig med Valerie Purdy i august 1976. De har fem børn.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.