Pressemeddelelse

Film om flygtninge

Det skønnes at  65 millioner mennesker er blevet fordrevet fra deres hjem på grund af konflikter og hungersnød. Halvdelen af disse flygtninge er børn.

Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige har produceret en ny video, "Refuge from the Storm" for at tilskynde folk til at involvere sig i at hjælpe flygtninge i deres lokalsamfund.

 

»Frelseren ved, hvordan det føles at være flygtning - Han var en,« sagde ældste Patrick Kearon fra De Halvfjerds ved april generalkonference 2016. Uddrag af hans tale er inkluderet i videoen.

I oktober 2015 udsendte Det Første Præsidentskab et brev til alle medlemmer af Kirken i hele verden for at tilskynde dem til at yde bistand til flygtninge i alle dele af verden.

Søster Linda K. Burton, præsident for Hjælpeforeningen, talte først om Kirkens "I was a Stranger" hjælpeindsats under generalkonferencen sidste forår. "Dette er en mulighed for at tjene en-til-en, i familier, og med organisationer ved at tilbyde venskab, mentorordninger og andre kristuslignende tjeneste og er en af mange måder søstre kan tjene," siger søster Burton.

For information og ideer til, hvordan man deltager i Kirkens nødhjælp, besøg IWasAStranger.lds.org.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.