Pressemeddelelse

Første spadestik for det første centralafrikanske tempel. 

Afrika har nu tre templer under opførelse og yderlig tre er i drift

Første spadestik er blevet taget for det første tempel i Den Demokratiske Republik Congo. Ceremonien blev afholdt fredag den 12. februar, 2016 for det Kinshasa Demokratiske Republik Congo tempel.

Ældste Neil L. Andersen fra De Tolvs Apostles Kvorum af Jesu Kristi Kirke Af Sidste Dages Hellige præsiderede. Han fik følgeskab af andre ledere af Kirken og i samfundet.

Templet blev annonceret ved oktober Generalkonferencen 2011 i Kirken.

Under bemærkninger til de sidste dages hellige og medlemmer af samfundet erklærede Ældste Andersen, at denne dag er en hellig dag. Han sagde, at det vil være en dag, som vil blive husket i lang tid i Den Demokratiske Republik Congo. "Dette Hellige Hus vil også velsigne landet og de mennesker, der omgiver det, uanset om de er medlemmer af Kirken. Det vil være et lys på en bakke, og Herrens herlighed vil være over det. "

Ældste Andersen hyldede folket i Afrika og Den Demokratiske Republik Congo. "De er et spirituelle mennesker. De stoler på Gud, og de beder til Gud. Vor Himmelske Fader elsker sine sønner og døtre her og besvarer deres bønner. "

En række offentlige og religiøse ledere og 800 sidste dages hellige deltog i første spadestik. Medlemmer af Område Præsidentskabet, Ældste Carl B. Cook og Kevin S. Hamilton, og deres hustruer deltog samt Ældste Jean Claude Mabaya, Wembo Lono og Alfred Kyungu fra De Halvfjerds. Der er mere end 40.000 medlemmer og 145 menigheder i Den Demokratiske Republik Congo.

I øjeblikket betjener tre templer mormoner i Afrika, herunder Johannesburg Sydafrika Templet, indviet i 1985; Accra Ghana templet, dedikeret i 2004; og Aba Nigeria templet, indviet i 2005. Durban Sydafrika Tempel og Abidjan Elfenbenskysten (Côte d'Ivoire) Tempel er blevet annonceret.

For sidste dages hellige i Centralafrika, der rejser mere end 2.100 miles til Johannesburg i Sydafrika for at komme i templet, vil dette nye tempel være en stor velsignelse.

Efter templet er blevet bygget, vil der blive annonceret åbent hus datoer, så offentligheden kan få en rundvisning i templet, før det bliver indviet. Datoen for dette arrangement vil også blive annonceret.

Kirken har i øjeblikket 149 templer i drift, under opførelse eller er ved at blive renoveret og yderligere 29 er blevet bekendtgjort

For mere information om templer, besøg www.mormontemples.org. Sitet er på engelsk og indeholder generelle oplysninger om templer, Kirkens historie og formålet med templer.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.