Pressemeddelelse

Det Første Præsidentskab bekendtgør nyt hovedpræsidentskab for Unge Pigers organisation

Det Først Præsidentskab over Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige bekendtgjorde i dag et nyt hovedpræsidentskab for Unge Pigers organisation under mødet lørdag eftermiddag, som var en del af troens 183. årlige generalkonference.

De følgende individer vil tjene i det nye præsidentskab:

Præsident – Bonnie Lee Green Oscarson

Søster Oscarson har tjent flere gange både som Unge Pigers præsident i en lokal menighed og som seminarlærer. Mellem 1976-1979 tjente hun sammen med sin mand, som var missionspræsident over missionen i Göteborg, Sverige. Mellem 2009-212 tjente hun som tempelpræsidentens hustru i templet i Stockholm, Sverige. Hun har en bachelorgrad fra Brigham Young University med fokus på britisk og amerikansk litteratur, og er gift med Paul Kent Oscarson. Sammen har de syv børn.

Førsterådgiver – Carol Louise Foley McConkie

For nylig tjente søster McConkie i Unge Pigers hovedbestyrelse. I lokale menigheder har hun tjent i præsidentskaber i Hjælpeforeningen, Unge Piger og Primary. Hun har også tjent som Primary-lærer, Søndagsskole-lærer og som missionær sammen med sin mand, som var præsident over California, San Jose missionen mellem 2005-2008. Hun har en bachelorgrad i engelskuddannelse fra Arizona State University og er gift med Oscar W. McConkie III. Sammen har de syv børn.

Andenrådgiver – Evelyn Neill Foote Marriott

Søster Marriott tjente for nylig som tempeltjener i templet i Salt Lake City. Hun har også tjent som præsidentinde i Hjælpeforeningen i en stav, præsident i Hjælpeforeningen og Unge Piger i en lokal menighed, underviser i evangeliske lærdomme, Primary og Søndasskolen og mange andre kaldelser. Hun tjente med sin mand, som var præsident over missionen i São Paulo, Interlagos, mellem 2002-2005. Hun har en bachelorgrad i engelsk litteratur og sekundær uddannelse fra Southern Methodist University og er gift med David Cannon Marriott. Sammen har de 11 børn.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.