Pressemeddelelse

Det Første Præsidentskabs julebudskab 2012: Husk altid Frelseren og hans gaver til os

FP Christmas Devotional 2012 7 2

Det Første Præsidentskab i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige udstedte det følgende julebudskab for 2012:

Julens ånd skaber et ønske om at give glæde til andre og at tjene dem, i vore hjerter. Ved denne tid på året føler vi lyst til at give, og taknemlighed for, hvad vi er blevet givet. At fejre julen hjælper os med at holde vores løfte om altid at huske Frelseren og hans gaver til os, og til gengæld at tjene andre.

Enhver venlig handling mod nogen bliver en venlighed mod Frelseren, fordi han elsker alle vor himmelske Faders børn. Og fordi det giver glæde til ham, giver det også glæde til sin Fader, hvme vi skylder vor ubegrænsede tak.

Jesus Kristus lærte os, at der er en måde, hvorpå man kan give en endnu mere uvurdérlig og holdbar gave. Han sagde: »Jeg er livets brød. Den, der kommer til mig, skal ikke sulte, og den, der tror på mig, skal aldrig tørste« (Joh 6:35). Blandt alle de venligheder, vi kan give til ham, er den største vi kan give, at pege dem, vi elsker og tjener, i hans retning - den eneste kilde til evigt liv.

Vi vidner om virkeligheden af vor levende Herre og Frelser, Jesus Kristus. Må den frede og glæde, der kommer gennem ham, være til stede i Guds børns hjerter og liv gennem hele verden i løbet af denne juletid.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.