Pressemeddelelse

Det europæiske områdepræsidentskab byder velkommen til den nye andenrådgiver

Fra mandag den 1. august 2016 bliver ældste Gary B. Sabin det nyeste medlem af det europæiske områdepræsidentskab, hvor han vil tjene som andenrådgiver til ældste Patrick Kearon, der er præsident for Det Europæiske Område i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Han erstatter ældste Timothy J. Dyches i Det Europæiske Områdes hovedsæde i Frankfurt i Tyskland. Ældste Dyches skal virke i Kirkens Tempelafdeling i Salt Lake City.
Ældste Sabin virkede som medlem af De Halvfjerds’ femte kvorum i Nordamerikas Vestlige Område, da han blev kaldet som generalautoritet og halvfjerdser ved generalkonferencen april 2016.
En halvfjerdser er et af de ordinerede embeder i Det Melkisedekske Præstedømme, præstedømmets højere orden. Halvfjerdserne har en særlig kaldelse og ordination til at forkynde evangeliet og tjene som Kristi »særlige vidner« for verden.
Ældste Sabin har tjent som fuldtidsmissionær i den hollandsk/belgiske mission, stavspræsident og i flere andre kirkekaldelser. Han fik sin bachelorgrad i økonomi på Brigham Young University, før han tog sin kandidatgrad i ledelse på Stanford University. 
Han har arbejdet som bestyrelsesformand/direktør for adskillige firmaer, deriblandt Excel Realty Trust and Price Legacy. Han arbejdede senest for Excel Realty Holdings and Excel Trust. Ældste og søster Sabin oprettede også organisationen Sabin Children’s Foundation, hvis formål er at afhjælpe børns behov for lægehjælp.
Gary Byron Sabin blev født den 7. april 1954 i byen Provo i Utah i USA. Han giftede sig med Valerie Purdy i august 1976. De har fem børn.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.