Leders biografi

Ældste Scott D. Whiting

<p>Ældste Scott D. Whiting</p>
Ældste Scott D. Whiting2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Tjeneste i Kirken

Ældste Scott D. Whiting blev opretholdt som generalautoritet og halvfjerdser i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige den 31. marts 2012. På det tidspunkt tjente han som medlem af De Halvfjerds’ Femte Kvorum i Det Vestlige Område i Nordamerika. Han har tjent som præsident for Det Nordasiatiske Område og virker for tiden i Det Nordeuropæiske Områdepræsidentskab.

Ældste Whiting har tjent i talrige kirkekaldelser, herunder som fuldtidsmissionær i Tokyo Nord-missionen i Japan, ældsternes kvorumspræsident, biskop, Unge Mænds præsident i staven, højrådsmedlem, stavspræsident og områdehalvfjerdser.

Karriere

Ældste Whiting har en bachelorgrad i japansk og en cand.jur. Han har arbejdet som advokat og virksomhedsleder i forskellige ejendomsinvesteringsfirmaer baseret i Hawaii. Ældste Whiting har været aktiv i lokalsamfundet og virket som medlem af ledelsen for både Aloha Council og Far East Council i Boy Scouts of America og som formand for LDS-BSA-komitéen i Hawaii og Fjernøsten. Han har også virket som medlem af det vejledende råd for BYU-Hawaiis handelshøjskole og i bestyrelsen for Hawaii Reserves, Inc.

Personligt liv

Scott Duane Whiting blev født i Salt Lake City i Utah den 1. april 1961. Han blev gift med Jeri Olson i april 1984. De har fem børn.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.