Leders biografi

Ældste Rubén V. Alliaud

Ældste Rubén V. Alliaud blev opretholdt som generalautoritet og halvfjerdser i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige den 6. april 2019 som 53-årig.

Ruben-V-Alliaud

Personlige liv

Rubén V. Alliaud blev født i Buenos Aires i Argentina den 8. januar 1966. Han blev gift med Fabiana Bennett i 1992. De har seks børn.

Han bestod en juraeksamen fra Belgrano Universitetet i 1993. Derefter begyndte han sin karriere ved de nationale civile domstole under Højesteret. Senere specialiserede han sig i strafferet. I 1996 blev han udnævnt til professor ved Belgrano Universitetets juridiske fakultet.

I 1998 begyndte Rubén V. Alliaud at arbejde som advokat og ledende partner i Alliaud & Asociados. I løbet af sin karriere har han været medlem af bestyrelsen i flere virksomheder.

Karriere

Da ældste Rubén V. Alliaud blev kaldet, tjente han som institutlærer, førsterådgiver i præsidentskabet for missionærskolen i Argentina og som kommunikationschef.

Han har tjent i en række kirkekaldelser, bl.a. som fuldtidsmissionær i Montevideo-missionen i Uruguay, præsident for ældsternes kvorum, rådgiver i et stavsmissionspræsidentskab, vejleder for unge voksne, rådgiver i et biskopråd, højrådsmedlem, biskop, rådgiver i et stavspræsidentskab, stavspræsident, områdehalvfjerdser i det Sydlige Område i Sydamerika og præsident for Córdoba-missionen i Argentina.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.