Pressemeddelelse

Ældste og søster Gong skal tale på RootsTech Find familien-dag

Transmissionen sendes lørdag, den 4. marts 2023

Ældste Gerrit W. Gong fra De Tolv Apostles Kvorum i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige og søster Susan Gong vil være hovedtalerne ved Find familien-dagen på den sidste dag af RootsTech, den globale slægtshistoriske sammenkomst, som foregår virtuelt og fysisk den 2.-4. marts 2023.

Ældste og søster Gongs præsentation bliver transmitteret lørdag den 4. marts kl. 13.30 (MST) på RootsTech.org, RootsTech på YouTube, Broadcasts.ChurchofJesusChrist.org og appen Evangelisk Bibliotek.

Hvad er Find familien-dag?

RootsTech arrangeres hvert år af FamilySearch International og støttes af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige for at hjælpe mennesker med at blive forbundet med og hente styrke fra deres familie – tidligere, nuværende og fremtidige.

Find familien-dagen er et endags arrangement under RootsTech specifikt beregnet for sidste dages hellige.

Dette års tema for RootsTech er »Forene« – forene mennesker, traditioner, beretninger, minder, teknologi, innovation, lokalsamfund og familier.

»Nogle gange tænker vi, at vores beslutninger kun påvirker os selv,« udtaler ældste Gong. »Når vi finder frem til vores slægt, minder det os om noget andet. Vi er mere knyttet sammen i generationerne, end vi normalt tænker.«

»De beretninger, vi bevarer og fortæller i generationer, kan have en varig påvirkning på vores hjerte og sind,« tilføjer søster Gong. Hun håber, at det at finde frem til, nedskrive og dele beretninger om slægten vil bidrage til, at mennesker vil »opnå større påskønnelse for udfordringer, mod, tro og ofre hos dem, der er gået forud.«

»Jeg elsker, at slægtsforskningens eventyr ikke har en begyndelse eller en afslutning,« sagde ældste Gong. »Disse eventyr fortsætter i begge retninger og forener vores slægt bagud og fremad.«

Tilmelding for alle tre dage på RootsTech er nu åben på RootsTech.org. Millioner af deltagere, både virtuelt og fysisk, forventes at være med den 2.-4. marts 2023 til inspirerende hovedtalere, lærerige klasser, innovative teknologier og muligheden for at knytte mennesker til deres slægt.

»Familier er samfundets grundvold,« sagde Steve Rockwood, der er direktør for FamilySearch, sidste år i oktober. »At forbinde og forene familier gennem generationer styrker både den enkelte og nationer. Vi er forbløffede og taknemlige over at se den rolle, som RootsTech har kunne spille ved at hjælpe helt bogstaveligt millioner af personer med at forbinde deres slægt, i fortiden, nutiden og fremtiden.«

RootsTech tilbyder derfor som en international konference en oplevelse for personer over hele verden. Med aktuelt over 800 bidrag på sprog fra europæiske lande om slægtsforskning, kultur og arv bliver det stadig letter for europæere og deres efterkommere at lære mere om sig selv og deres oprindelse. Hvert år udvides videobiblioteket med indhold fra hele verden på mange forskellige sprog.

I år omfatter RootsTech også et fysisk arrangement i Salt Palace Convention Center i Salt Lake City, som komplementerer oplevelsen online.

Deltag i RootsTech online eller deltag personligt


Det gratis online-arrangement tilbyder:

  • 200-plus nye videooptagne møder og klasser
  • Præsentationer og hovedtalere på hovedscenen
  • Chat-support og konsultationer om slægtsforskning online
  • Kontakt med »fætre og kusiner« ved hjælp af Relatives at RootsTech og beskeder
  • Virtuel udstillingssal

Prisen for tre dages personlig oplevelse i Convention Center i Salt Lake City i Utah er US$ 98. Det omfatter adgang til det virtuelle arrangement og

  • 180-plus personlige møder med spørgsmål og svar
  • Personlig forskningshjælp på FamilySearch Library
  • Praktisk deltagelse i sponsordemonstrationer i udstillingshallen
  • Personlig kontakt med venner og fætre og kusiner
  • Muligheder for måltider og forfriskninger

Adgang til udstillingshallen i Salt Lake City er gratis og omfatter over 200 udstillere, produktdemonstrationer og samtaler med slægtsforskningsspecialister.

»De, der tænker over, om de skal komme virtuelt eller personligt, så er det bedst i år, at man kan vælge, hvordan vi mødes,« sagde Jen Allen, direktør for arrangementet ved FamilySearch til the live RootsTech Q&A in September 2022. »Vi håber, at I vil komme til Salt Lake, hvis I kan, men hvis I ikke kommer, så vil den virtuelle oplevelse være fantastisk. Vi kan slet ikke vente på at komme i kontakt med jer fra hele verden.«

Få flere oplysninger om RootsTech 2023 ved at besøge RootsTech.org. Se mere om tilmeldingsmuligheder og processen i det direkte møde med spørgsmål og svar på Facebook.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.