Leders biografi

Ældste Alan T. Phillips

<p>Ældste Alan T. Phillips</p>
Ældste Alan T. Phillips2024 by Intellectual Reserve, Inc. All rights reserved.
Download Photo

Tjeneste i Kirken

Ældste Alan T. Phillips blev opretholdt som generalautoritet og halvfjerdser i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige ved aprilkonferencen 2023. På det tidspunkt tjente han som medlem af De Halvfjerds’ Syvende Kvorum i Det Nordeuropæiske Områdepræsidentskab.

Ældste Phillips har virket i en række kirkekaldelser, herunder som fuldtidsmissionær i Manchester-missionen i England, rådgiver i et biskopråd, højrådsmedlem, stavspræsident og områdehalvfjerdser.

Karriere

Ældste Phillips har en bachelor- og kandidatgrad fra The London School of Economics and Political Science (LSE). Han har arbejdet indenfor erhvervslivet, økonomi og uddannelse. Forud for sin kaldelse til De Halvfjerds arbejdede han som akademisk leder for Brigham Young Universitys London-center.

Personligt liv

Alan Thomas Phillips blev født i Kent i England den 19. juni 1970. Han blev gift med Lindsey Lee Iorg i 2005. De har fire børn.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.