Pressemeddelelse

›Light the World‹’s globale indsats indbringer bidrag til Charities

Donationsmaskiner på 10 lokationer

Offentligheden har købt næsten 159.000 ting i en verdensomspændende indsats organiseret af Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige. Oplys verden: Indsatsen En efter en med at donere til trængende mennesker i løbet af julen 2019 begyndte officielt den 1. december og løb til slutningen af måneden. Det er fjerde år, dette tiltag har fundet sted.

 

Der blev afholdt arrangementer for lanceringen ved de populære donationsmaskiner, som er blevet placeret på 10 lokationer i England, USA og Filippinerne.

Maskinerne gør der let at bidrage til globale velgørenhedsorganisationer som UNICEF, Church World Service, WaterAid, Water For People og International Medical Corps.

Til dato er der indbragt omtrent 3,9 millioner dollars til velgørende organisationer ved de røde maskiner. Bidragydere har kørt deres kreditkort igennem maskinerne over 100.000 gange.

De varer, der er blevet købt, er blandt andet næsten 63.000 høns, omkring 1,6 millioner måltider, omtrent 955.000 vacciner, over 3.500 par sko og over 7.200 par briller.

Maskinerne i USA er placeret i Gilbert i Arizona, San Jose i Californien, Denver i Colorado, Laie på Oahu i Hawaii, Las Vegas i Nevada, New York City i New York samt Orem og Salt Lake City i Utah. Rundt om i verden er maskinerne placeret i London i England og i Manila i Filippinerne.

Optrædende rundt om i verden har tilsluttet sig tiltaget ved at komme med budskaber gennem musik.

Tiltaget Oplys verden har også opnået mediernes opmærksomhed de seneste uger, herunder dækning fra medier som Daily Mail i London.

Særlige gudstjenester

Menigheder i hele Kirken afholder en særlig julegudstjeneste søndag den 22. december. Offentligheden inviteres til at overvære et møde på en time med fokus på Kristus. Se steder og tidspunkter for disse gudstjenester i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige ved at gå ind på mormon.dk, Min konto og menighed og derefter Vejviser over kirkebygninger.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.