Leders biografi

Ældste Robert D. Hales

Ældste Robert D. Hales blev opretholdt som medlem af De Tolv Apostles Kvorum i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige den 2. april 1994.

Ældste Hales blev kaldet som generalautoritet den 4. april 1975. Han virkede som assistent til De Tolv Apostles Kvorum og senere som medlem af De Halvfjerds’ Første Kvorum. Han var Kirkens præsiderende biskop fra april 1985, indtil han blev kaldet til De Tolv Apostles Kvorum.

Han var regionalrepræsentant i fem år, før han blev kaldet som generalautoritet. Han virkede tidligere som grenspræsident, biskop, højrådsmedlem og rådgiver til stavspræsident. Han var præsident for London-missionen i England sidst i 1970’erne og har virket som førsterådgiver i Søndagsskolens hovedpræsidentskab.

Forud for sin kaldelse til fuldtidstjeneste i Kirken havde ældste Hales en fremtrædende forretningskarriere og virkede i ledende stillinger i tre store nationale firmaer.

Ældste Hales er født i New York City. Han gik på University of Utah og har en magistergrad i erhvervsøkonomi fra Harvard. Han var jagerpilot i USA’s luftvåben.

Han er gift med Mary Crandall, og de har to sønner.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.