Leders biografi

Præsident Paul V. Johnson

Præsident Paul V. Johnson har tjent som kommissær for Kirkens Uddannelsessystem i Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige siden august 2008. Han har virket i områdepræsidentskabet i Chile forud for sin opgave som kommissær. Før det tjente han som administrator for religionsundervisning og Kirkens grundskoler.

 

Han blev kaldet til at tjene som medlem af De Halvfjerds’ Første Kvorum den 2. april 2005 i en alder af 50. Han blev kaldet som medlem af De Halvfjerds’ Femte Kvorum og som områdehalvfjerdser i juni 2003. Han tjente tidligere som rådgiver i det europæiske områdepræsidentskab og har selv tjent som områdepræsident siden august 2017.

Præsident Johnson fik en bachelorgrad i zoologi fra Brigham Young University i 1978 og en kandidatgrad i rådgivning og vejledning i 1982. Han fik senere en doktorgrad i undervisningsteknologi fra Utah State University i 1989.

Han har haft et utal af kaldelser gennem årene, deriblandt som rådgiver til en stavspræsident, højrådsmedlem, ældsternes kvorumspræsident og Unge Mænds præsident. Han tjente som fuldtidsmissionær i Den Norske Mission.

Præsident Johnson er født i Gainesville i Florida den 24. juni 1954. Han blev gift med Jill Washburn i 1976. De har ni børn og nitten børnebørn.

Retningslinjer vedrørende omtale:Når der skrives om Jesu Kristi Kirke af Sidste Dages Hellige, vær da venlig at bruge Kirkens fulde navn i den første henvisning. Se yderligere information om brugen af Kirkens navn i vore retningslinjer på internettet. »Retningslinjer.